Вижте какво каза Милош Земан

Вижте какво каза Милош Земан

Турция се държи като съюзник на ИДИЛ и няма място в ЕС Въпреки че Турция е член на НАТО, тя често се държи като съюзник на „Ислямска Държава“, заяви президента на Чехия Милош Земан

Обвиненията на чешкия президент спрямо Турция бяха изказани по време на срещи с избиратели в чешкия град Кадан, Северна Бохемия.

Според Милош Земан Турция се ръководи от принципът, че „врагът на моят враг е мой приятел“, визирайки действията на Турция срещу кюрдите,

Efekt 2

„които са единствените, които се борят ефикасно срещу „Ислямска Държава“, заяви Земан, цитиран от чешкия вестник „Parlamentni Listy“.

Поради действията на Турция в Сирия страната не трябва да бъде приемана в Европейският съюз, заявил пред избирателите си чешкия президент. Според него решението на ЕС да плати на Турция 3 млрд.евро трябва да бъде преосмислено. Според Земан Турция извива ръцете на Европа, контролирайки и стимулирайки наплива на мюсюлмански нелегални имигранти към континента. Според него ислямът не е заплаха, но трансфера на такива маси от мюсюлмани в Европа е.

„Те са мюсюлмани и трябва да останат в Турция, защото споделят една и съща религия“, добавил президентът на Чехия.

Източник: burgas-podlupa.com/

Ние от Blife.eu ще добавим, че повечето държави от Европейският съюз са против влизането на Турция в Европейското семейство! Това, което са на ясно, но не го изричат публично е че Турция ако влезе в Еврозоната ще влее много повече мюсюлмани отколкото са бежанците в момента ! Ако си говорим в прав текст такива държави като България могат да бъдат претопени от Турция за по-малко от десетилетие ако в България се преселят няколко милиона Турци и България ще бъде заличена ! Дори страни като Германия са под сериозна заплаха да бъдат пренаселени от мюсюлмани !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.