Хакнаха шефът на ЦРУ

Хакнаха шефът на ЦРУ

Ученици твърдят, че са хакнали мейла на шефа на ЦРУ. Ще бягат в Русия

Ученици твърдят, че стоят зад хакването на личния имейл адрес на директора на ЦРУ Джон Бреннан, съобщава CNN. В разговор по телефона с репортер на телевизията един от хакерите разказва, че са имали голямо количество негови лични данни, като например адрес, телефонен номер и т.н. Хакерът разказва, че са манипулирали интернет компанията AOL да рестартира паролата на акаунта му и са успели да се доберат до последните 4 цифри на банковата му сметка.

Той споделя, че хакването на имейла е било изключително лесно и че вътре са намерили планове за мисии в Ирак и Сирия. Хакерите определят шефа на ЦРУ като „много глупав“. Запитан какво ги е подтикнало да извършат това, хакерът казва, че искат да освободят Палестина.

Efekt 2

Те заявяват, че „САЩ финансират Израел, а те от своя страна избиват невинни хора“. Разказът продължава с признанието, че са на възраст под 22 години, живеят в САЩ и пушат много марихуана. На въпрос дали се страхуват от възмездие, отговарят, че смятат да отидат в Русия и да „релаксират с Едуард Сноуден“. Те са убедени, че службите ще ги погнат и се опасяват, че ще бъдат изтезавани. Хакерите не смятат да спират и заявяват, че следващите им цели са Белият дом, правителството и полицията. Припомняме, че в понеделник онлайн престъпници разпространиха секретна информация, включваща имената на агенти на ЦРУ, имейл адреси и телефонни номера.
Източник : vidinvest.com/2015/

Ние от Blife.eu ще коментираме,че хора с такова положение, който отговарят за сигурността на милиарди хора на всички континенти не могат да подсигурят личната си безопасност камо ли на хората! Не става дума за подигравка, става дума за пример какви хора командват парада ! Ние сме меко казано разтревожени, защото тези хора дърпат юздите и на Българското правителство ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator