Целият народ ще скърби за тебе Роско

Целият народ ще скърби за тебе Роско

Роско отказва втори мандат! Президентът решил да не се кандидатира отново!

Президентът Росен Плевнелиев е обявил намерение да не се кандидатира за втори мандат, съобщава ПИК. Държавният глава е споделил решението си пред най-близкия си кръг, както и пред висши фигури от управляващите партии ГЕРБ и Реформаторски блок. Довечера Плевнелиев ще даде извънредно интервю по Нова телевизия, като официалният повод е предстоящият референдум за електронно гласуване. Неофициално из политическите кулоари се мълви, че президентът ще намекне в ефир за решението си да се оттегли от надпреварата за “Дондуков” 1. Според наблюдатели Плевнелиев трезво преценява липсата на шансове да бъде преизбран. Личната трагедия, която наскоро го сполетя покрай загубата на сина му, също допринасяла за своеобразната му абдикация. Наблюдатели разкрили пред ПИК, че енергийният олигарх Иво Прокопиев, който подкрепя в сянка Росен Плевнелиев, вече лансирал за своя кандидатура в предстоящата президентска кампания вътрешната министърка Румяна Бъчварова. Идеята била тя да се превърне в общ кандидат на десните сили в лицето на ГЕРБ и РБ. За подобна роля обаче претендирал и лидерът на ДСБ Радан Кънев, който обяви официално, че би самоиздигнал кандидатурата си за държавен глава. Социолози са категорични, че нито Бъчварова, нито Кънев имат потенциал да спечелят изборите.
Източник: blitz.bg/news/

Ние от Blife.eu публикуваме някой от коментарите без редакторска намеса:

Efekt 2

Toshko Angelov: Изложи се като една кифла, това е най калпавия президент който сме имали.
Ivan Stoqnov: Ами,решил !!! ,,ОНЯ,, му е наредил…
Димитър Милев: Педерастките му избиратели,троскот,мадам ибанов и так далее сволоч сороститутска ,мълчат като(защо ли като) ебани задници.Говедата гласували за деформаторския мастурбаторски блок и тази помия на снимката трябва да бъдат бити с по 100 пръчки на голо публично!!
Стефан Симеонов: Важното е че доказа ключовата фраза на Боко Хелоуина – и магаре да кандидатирам за президент, пак ще го изберете. Междувременно боко вече е напълнил държавата с несменяеми магарета, така че едно по – малко….
Пламен Тусчиев: Злото не мре лесно, пък и той не се интересува от хуриите, не е такъв.
ГЕОРГИ МАРКОВ: Абсолютен ренегат.
Dick Qnko: Пумяр , Народа не те иска, семейстовото ти също, даже и на тоя къде си продаде душата и той скоро няма да те иска , мърша! Х а,ха,ха!Нахалник е този капут!Той е срам на България!

Ние от Blife.eu ще добавим, че това е най слабият политик, който е бил държавен глава и това решение което всички знаем, че не е негово е най-хубавото нещо което се случва на България на фона на всичките гадости!Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator

One comment

  1. I’m not easily imessrepd. . . but that’s impressing me! 🙂