Циганите – гербът на България

Циганите - гербът на България

Истината е, че циганите станаха нарицателно за Българин!

Френски учебник по история и география показва България в една светлина и вменява, че е едно ужасно място за живеене! Тук е ролята на френското правителството, което прави анти реклама на България като показва българската цигания!

Циганите - гербът на България

Efekt 2

Къде е Българското посолство да защити интересите свързани с граденето обликът на България?

Циганите - гербът на България

Преди година страницата Само за Истински Българи публикува колаж, който носеше ясното послание, че ние не искаме Циганите да бъдат посланиците на България ! Броят на хората, който подкрепиха този апел бе огромен за мащабите на малка България!

Циганите - гербът на България

Мой приятели, който се връщат от странство в Германия ни споделиха, че когато са се представили, че са Българи веднага им е зададен въпроса: “ами защо не сте мургав!” Друг български международен специалист, който работел в италианска компания за софтуерна поддръжка на автоматизирани поточни линии в реномирани заводи в целият свят се сблъсква с този проблем поради цветът на кожата си, която е светла на цвят се е наложило с документи и потвърждение от Италианската фирма да доказва, че е българин само защото е бял!

Масово Българите в чужбина – Белгия и Дания и други страни похитени от циганският социален туризъм – нашествие не смеят да се представят, че са Българи от страх, че ще срещат социални проблеми ! Стотици са примерите в който Българин в чужбина е станало нарицателно за мургав човек който краде, проси и замърсява парковете и градинките!

Много стотици милиони бяха усвоени за интеграция на ромите, но за жалост бяха само усвоени и интеграция на практика няма ! На практика ромите не крадът дърва, а те си ги берат, на практика ромите не спазват законите в нито една държава, където и да се намира тя! Те живеят по свой правила и норми, който не се вписват в социалното законодателство на нито една Европейска страна ! Самите те не желаят да се интегрират и живеят в гета или в отделни цигански махали, а понякога в каравани, но пък отделно от останалите жители ! Самите те живеят според техни си закони и техен съд наречен МЕШЕРЕ! Макар че прави впечатление, че и техните си закони не зачитат !

Днес Европа е залята с мигранти и интересното е че циганите се представят за мигранти за да получат социални благини и средства в Европа, а самите мигранти се представят за цигани с фалшиви лични карти и паспорти, че мургавата вълна е доста свързана помежду си освен по цвят, а и по начин на паразитиране на Европейската социална система! Че нашите цигани не са явление, а политически продукт, който ще бъде акумулиран с всички пришълци останали в България или доведени според правителствени договорки и квоти ! Скоро в България тази форма на социлна маса ще е доминираща, а техните кандидат политици ще са управляващи и това по всичко изглежда няма как да бъде предотвратено!

Ние от Blife.eu ще добавим, че идват тъмни времена за България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.