Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

9 грешки при поставянето на спирала за мигли

11995474_1044849702206322_381039335_n

Перфектият грим не е лесна работа, но винаги има начин да го постигнете

календар
календар

С повече упражнения и като избегнете следните грешки, които много жени допускат при нанасянето на спирала за мигли.
1. Не използвайте стара спирала – сменяйте я на всеки 6 месеца, защото след като вече е разпечатана и използвана, в нея лесно се развъждат бактерии.
2. Не добавяйте спирт, ако мастилото е засъхнало. За жалост, много жени не знаят, че това може да бъде доста опасно, ако спиртът попадне в очите! За да избегнете сухотата, добавете в шишенцето няколко капки физиологичен разтвор.
3. Течността не винаги е гладка и кремообразна – често в нея се образуват засъхнали бучици, които, нанесени върху миглите, изглеждат зле и се отстраняват трудно. За да не се случва това, преди употреба помпайте няколко пъти навътре и навън четчицата в тръбичката на спиралата, или разтъркайте шишето между дланите си.
4. Не оставяйте излишния продукт върху миглите – отстранете го внимателно с мека кърпичка.
5. Внимавайте с извивачката за мигли – не я използвайте прекалено често, тъй като, както знаете, този инструмент преди това трябва леко да се загрее. Колкото и да е слаба топлината обаче, тя изсушава миглите и това води до начупването им.
6. Използвайте правилно четката на спиралата – трябва да нанасяте щрихите от корена към върха на миглите и леко на зиг-заг, за да ги разделите една от друга.
7. Не прекалявайте със слоевете спирала – въпреки някои твърдения, че колкото повече слоеве нанесете, толкова повече дълбочина на погледа ще придадете, се ограничете до два-три максимум. Така ще постигнете по-естествена визия.
8. Ако очите ви са леко раздалечени, подчертайте миглите от вътрешната страна на очите, а ако са леко събрани към носа, се фокусирайте върху външната част на ресниците.
9. Разгримирането е сериозен момент – обръщайте му сериозно внимание. Никога не си лягайте с непочистено от макиажа лице. Започнете с очите и устните, като използвате подходящ продукт за очи и устни. Разгримирайте първо тях, а след това и останалата част на лицето.
Източник: highviewart.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Перфектият грим не е лесна работа, но винаги има начин да го постигнете С повече упражнения и като избегнете следните грешки, които много жени допускат при нанасянето на спирала за мигли. 1. Не използвайте стара спирала – сменяйте я на всеки 6 месеца, защото след като вече е разпечатана и използвана, в нея лесно се ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0