NBC News за Владимир Путин: Лично е замесен за изхода на изборите в САЩ

NBC News за Владимир Путин:  ично е замесен за изхода на изборите в САЩ
Двама висши американски служители с достъп до квалифицирана информация твърдят, че има нови разузнавателни данни, които показват, че Владимир Путин лично е ръководил как получените чрез хакерски действия материали да станат обществено достояние и да бъдат използвани като компромати в президентската кампания в САЩ!

Според тях целите на Владимир Путин са били многостранни, казва пред американската медия високопоставен служител в разузнаването. „Започналото като „вендета“ срещу Хилари Клинтън се трансформирало в усилие за показване на корупцията в американската политика и за „разделяне на ключови американски съюзници чрез създаване на мнение, че не може повече да се разчита на САЩ да бъдат надежден глобален лидер“, казва източникът.

Това бе отразено от една от големите Американски медии, който са контролирани от кръговете на фамилията Клинтън ! Дали са поредната доза очерняне на Владимир Путин от американска страна или оправдание пред спонсори и финансисти за провалената кампания?

Над 2 милиарда долара са похарчени в 575-дневната предизборна кампания, от които над 1 милиард са похарчени за кампанията на Хилари Клинтън и около 750 милиона долара за Тръмп. Истината е, че над 2,5 милиарда са похарчени от Хилари Клинтън и сега се хвърлят всякакви обвинения срещу кого ли не и самият Владимир Путин, че видите ли той бил виновен за компроматите, който уличаваха фамилията в корупция и корупционни схеми и практики !

Едни му викат компромати, други доказателства, въпрос на интерпретация на едни и същи факти ! Както се пее в една българска песен „бития бит е банална фраза” ! Истината е, че Джордж Сорос бе най-големият финансист на кампанията на Хилари Клинтън и той като такъв, който контролира почти всички правителства в света и нашето бе показано, че може да бъде победен и то в собствената си страна!

Чудовището бе победено в леговището си, което е началото на края на Американското господство и над правителствата по света ! След загубата на свой терен Сорос смени директора на отворено общество в България като има сериозни кадрови промени и на „Америка за България“ като сериозно са орязани парите им ! Но най-интересния факт е, че Тръмп веднага направи така, че „Отворено общество“ е загубило спонсорът си американското правителство !

Efekt 2

Нормално е контролирани агенти на ЦРУ и ФБР днес да разпространяват информация, която е клеветническа, но каквото и да правят истината не може да бъде скрита ! Дано някой ден и в България се осветлят корупционните схеми и практики на властимащите !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.