Аплодисменти за Виктор Орбан!

Аплодисменти за Виктор Орбан!
Аплодисменти за Виктор Орбан!

33 000 евро за дете !Виктор Орбан е патриот и родолюбец, който защитава интересите на своята нация и като такъв се грижи и за отрицателният прираст на населението си !

Ето какви мерки са въвели в Унгария от началото на годината:
Отпускът по майчинство от една година вече се вдигна на шест години, като забележете през това време съпругата ще си получава възнаграждението както и много бонуси, ваучери и купони от социалното министерство, който са конвертируеми както по магазините така и по ресторанти и хотели !

А за трето дете Унгария реши да се изплаща и еднократна помощ от 33 000 евро !Както и допълнителните стимули също осезаемо нарастват !
След като Унгарското правителство анализира, че в страната им демографски срив и над 800 000 граждани на съседни страни са получили гражданство за 5 годишен период в Унгария ! В България мерките са следните :

Efekt 2

Премиерът и вицепремиерът и министър на социалната политика Ивайло Калфин представиха мерките за насърчи раждаемостта: Добавките за едно дете да станат 30 лв., за второ – 80 лв., а тридетните родители да получат 130 лв. За всяко следващо дете ще се дават по 20 лв., така че при 4 деца ще се вземат общо 150 лв.
Досега за едно дете се полагаха 35 лв., за две – 50 лв., а за следващите по 35 лв. В България, нашето правителство на ГЕРБ и коалиционните им партньори, дори замразиха тези цени вместо да ги вдигнат за срок от три години !
Така ли ще стимулираме младите хора да раждат деца ?

Ние от Blife.eu питаме дали това не е умишлен геноцид и предателство към собствената ни нация?

Днес да си майка в България е повод за гордост, самото решение да отгледаш три деца е подвиг за който трябва да се дават медали както на времето медал за многодетна майка!
Истинските герой на прехода са Майките!
Те понасят всички несгоди и целият товар, те са истинските герой на прехода!
Поклон пред Вас!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.