Атанас Зафиров: Попитайте старите граничари как се пази граница +ВИДЕО

Атанас Зафиров


Атанас Зафиров каза, че ако сегашните управляващи не знаят как се пази граница, да извикат някой от старите граничари и старите генерали, за да им обяснят как се пази граница !

Зафиров намекна, че в сегашното положение на Турция няма как нашата съседка да не знае дори и за един преминаващ през границата и усети се нотка намек, че става дума за контролирано пропускане и то на таргетиран контингент, става дума за млади мъже, които той директно заяви, че трябва да се промени отношението към тези хора.

Трябва, каза той, да спрем да ги наричаме бежанци и хора бягащи от войната и това в голямата си част са млади мъже и отношението към тях трябва да бъде като към войници от вражеска армия и като нарушители на държавната ни граница !

Efekt 2

Това е истината и тя трябва да бъде казана ясно и категорично!

Зафиров попита и дали има осъден до сега реално един нарушител и даде пример, че ако вие тръгнете да пресичате чужда граница без паспорт и какво ще бъде отношението към вас ясно и еднозначно – като към нарушител !

Как така се случва, че тази седмица са преминали над 700 човека границата ни, а Сърбия ни връща над 2000, къде е истината?

Ние от Blife.eu ще ви предложим един филм за нашата граница от времето, когато в България имаше граница и граничари, от времето, когато България бе държава, а не територия !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.