Боговете сигурно са полудели !

Боговете сигурно са полудели !


ЕЛИТЪТ или Боговете сигурно са полудели !

История с обратен знак !ВИЖТЕ КАК ЩЕ СВЕТЪТ СЕ РАЗПАДА !

Индустрия, корпорации, власт, ресурси и пари !
Парите нямат стойност за богатите, но властта, това е нещо стойностно за тях ! Тя няма цена, с която да бъде платена без значения колко умират, без значение, колко ще се разболеят, без значение колко ресурси ще струва, без значение къде ще се случи тук няма граници нито правила, тук става дума за цел !
ЦЕЛ, тя осмисля пътя и прощава греховното облечени в амбиция и сила, и Властта да променяш съдби, да предначертаваш карти било географски или културни, силата да властваш над хомо сапиенс и техните съдби !
Божествено усещане за шепа хора, което за нас мравките звучи като психическо отклонение на дадена група наречена ЕЛИТ !

Efekt 2

Но кой сме ние да лепим етикети та те владеят всичко и нас съдбите ни, технологиите, всичко в техните лаборатории са болестите, вирусите както и лекарствата, и ваксините !

Те владеят всичко, медиите, те втълпяват кое е правилно и кое не е, те променят ценности и идеалите, те променят принципите и традициите !
И други елити са живели и написали своята история през вековете, а днешните са зли дори и към своите предци щом променят историята такава каквато е била !

Променят се легендите и фактите в енциклопедиите, променят се историите на древните владетели, които и те са се смятали за полубогове, но едно ще кажем ние мравките, че всичко рано или късно става тленно и днешното съвременно модерно един ден ще се превърне в руина и спомен, и легенда, която също някой психично извратено извисен ще реши да моделира ! Едно е сигурно, че статуите от времето на императори и фараони лежат забравени под руини, пясъци или под насипи с пръст и клони !

Колелото на животът се върти и Вие ще пожънете това, което сте посели !
Но не посяхте величие и мъдрост, не посяхте и философия и дори силни народи, а Вие посяхте войни, раздор, смърт и болка, хаос, и дезинформация във всяка една нация !

Някога кръстоносни походи към арабските страни, днес инвазия в Европа и именно от тези страни, а какво е тая окупация или взривоопасна смес на две култури воювали от векове за власт, тази без която Вие не можете и миг дори, Власт облечена в страхове някой да не би да Ви нарани нали ?

Боговете сигурно са полудели !
Боговете сигурно са полудели !

Но мравчиците са далеч по-свободни и по дух, и по свобода, защото те могат да се движат без охрана за да гледат изгрева и залезът дори без да ги е страх. Нали затова ще посеете войните в Европа и страните на Балканите, и на други континенти, но помнете когато и Вие умрете там едни малки мравки ще са до Вашият труп и напускащата го душа и ще направят нещо, с което душата Ваша да не се прероди и както често става от времето на Фараоните, че до сега сърцето от тялото ще Ви ще са отдели !

Думите ни са объркани в налудничав словоред, но ще ни разберат онези, които диктуват световният ред !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.