Бойко, на всяко прасе му идва Коледата !

Бойко, на всяко прасе му идва Коледата !


Ех Бойко врем е да заколим прасето!
В България Коледата пак дойде след 27 години !
На тази дата 10.11.1989г. някога заколихме грешната свиня ! След толкова години разбираме, че сме сбъркали !
А тогавашните касапи се оказаха най-големите разбойници !

Символика или съвпадение на дати, поличба или просто изтекъл срок на годност историята ще покаже !
Историята е най-добрият съдник, а времето си върви и не може да бъде върнато, но хората имат способността да си спомнят и да мечтаят, и ако си спомнят тогавашните си мечти и какво е било през ерата на Комунизма и сега какво е, тогавашните викове за демокрация и плурализъм за свобода и за човешки права днес не ни звучат както тогава !

Сините лъвчета СДС и демократите узурпираха властовите позиции и народът бе тласнат към метежи и дори бунт, правителството абдикира и България и пое по пътят на Демокрацията и Капитализмът !

Efekt 2

Днес 27 години след като задуха вятърът на промяната пак народът се бунтува, пак тъмни облаци са надвиснали над сегашните управници ! #ОСТАВКА – тази е най-използваната дума и днес. Ирония на съдбата или сложна постановка на която България е домакин ние не знаем, но е факт, че днес се скандира #ОСТАВКА!
Днес е ден за равносметка !

През Комунизма имахме :
Безплатно здравеопазване!
Безплатно образование!
Като се сравнят цените почти всичко беше безплатно май ! Днес всичко е унищожено, няма я думата „Народна“ в абревиатура на страната ни, няма „Народ“ според управляващите, но не е така, днес Целият Български народ се вдигна и заяви, че иска промяна крайна и радикална!

И сегашният министър-председател е пред оставка или ще бъде публично екзекутиран, защото народното недоволство и гняв са на критичният минимум и много скоро страстите може да се трансформират в отмъщение и дори народен съд !
Народен съд, защото съдебната система обслужва статуквото !

#Цацаров като главен Прокурор също не обвини нито един политик !
И когато #МВР и #ДАНС както и #ГДБОП, и всички служби обслужват Мафията – Олигархията или по-точно Правителството на #ГЕРБ !
И когато в цяла България Народът крещи #ОСТАВКА, а правителството се е снижило и чака да отмине народният гняв!
Това е кръговратът на живота, историята се повтаря и колкото и #Бойко Борисов да се извинява и да шикалкави по телевизии и медии, народът иска възмездие – МЪСТ ! И след като 3,5 милиона гласуваха за промяна в България правителството трябва да се вслуша в гласът на суверена ! Няма думи, с които да бъдем утешени, няма жестове, с който да бъдем заблудени, няма сили, които да ни спрат! Оставка, съд и затвор за националните предатели !

Както казват „на село в България на всяко прасе му идва Коледата“!
Този път няма прошка !
Време е всички да кажем #ОСТАВКА, време е всички да кажем „България над всички и над всички“, време е за национално обединение и на отечеството мило за спасение !
Длъжни сме !
Защитата на отечеството е дълг на всеки гражданин на Република България! Всичко лошо, което се говореше за Комунизма е вярно, но и всичко лошо, което говориха по времето на Социализмът за Капитализма се оказа далеч по-вярно !
Ние не можем да поправим миналото, но можем да изградим една силна и стабилна държава, с която да се гордеем, Бог да пази България !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.