Бойко, отмъщението се протяга от миналото!

Бойко, отмъщението се протяга от миналото!
Бойко, отмъщението се протяга от миналото!

Бойко Борисов и отмъщението на съдбата !

В този живот или си мъж на място … или друг заема твоето място!
Време е Борисов да се изправи срещу страховете си !
Когато Борисов слезе – падне от власт и загуби така ценната охрана на НСО, ДЕА и ЦРУ, когато стане обикновен и простосмъртен или по-точно прост и смъртен ! Защото винаги има Видов ден, а отмъщението няма срок на годност, то седи в пространството и чака своят миг !

И колкото по-късно се сервира отмъщението толкова е по-голяма насладата!
И докато Борисов се пече на бавен огън в собствен сос там в миналото си има дългове, които чакат да бъдат платени !

Най-големите страхове на Бойко Борисов скоро ще се завърнат първо като сънища, после като кошмари, после като параноя и ако не се побърка ще му се наложи да се изправи очи в очи с греховното си минало !

Efekt 2

Какво да се заблуждаваме като стотици мутри бяха пратени на онзи свят, бизнесите им взети, ощавени роднини и смазани чакащи своят миг на възмездие !

Тук големият пъзльо дори вкарваше в затвора превантивно само от параноя !
Делото КИЛЪРИТЕ !
Затворите са пълни с малки и средни престъпници и с много невинни хора само, защото не са искали да работят за добре смазаната ченгеджийска машина на Цветанов и Флоров и куп капути, които са на подчинение на Бойко Борисов, белият Генерал !

Отговорите:
„В Евангелието на Йов се казва, че онзи, който открие в дълбините на мрака забулени неща ще извади на този свят сянката на смъртта!”

Борисов трябва да погледне в спомените си и да си припомни колко хора е погубил и може би там ще намери сянката на своята смърт !
Няма как милионите клетви на изстрадалият Български народ да не бъдат чути !
Време е Борисов да се изправи срещу страховете си ВИЖ ТУК !

Борисов отмъщението

Колелото се върти Така е в живота, днес плача АЗ утре ТИ

Името: Сретен Йосич, помниш ли го ?
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.