Братята Пламен и Йордан Стоянови, по-известни като Дамбовците осъдиха държавата

Братята Пламен и Йордан Стоянови, по-известни като Дамбовците осъдиха държавата


Братята Пламен и Йордан Стоянови, по-известни като Дамбовците, успяха да осъдят държавата след бруталният арест по поръчка на Цветан Цветанов !

Днес държавата ни плаща!

Припомняме, след полицейска акция през май 2010 година бяха задържани шофьорът на камиона и багеристът, натоварил материала, шлака информира БНТ. Дамбовците съобщиха, че ще съдят държавата заради претърпените загуби в периода, в който камионът е бил в МВР. Братята бяха задържани при операцията “Октопод”, но по-късно бяха освободени. Задържането им беше заради съмнения около бизнеса на входа и изхода на металургичния комбинат “Кремиковци”. Делото приключи с оправдателни присъди !

Efekt 2

Ще се извини ли днес Цветан Цветанов ?
Може ли Цветанов да понесе политическа отговорност за нанесени щети на държавата за над 1 800 000 лева?
Има ли в наказателният кодекс текст по който Цветанов да понесе отговорност или разбитите съдби заради пиарът на един ще ги плащаме ние?
Няма пари, които могат да върнат един откраднат живот, една разбита съдба, един съсипан бизнес !

Това ли са ГЕРБ с автомати над насочени срещу невръстни деца и почтени бизнесмени, това е хунта узурпирала властта, а държавата се е превърнала полицейска такава след идването на Цветанов във властта?
Възмездие ще има ли или ние данъкоплатците ще плащаме поредните своеволия на едни самозабравили се политици?

Ето и коментарът на пламен Стоянов:Тоя тъпак, не е претърпял никакво развитие, за последните десет години, климбарейки във властта, на държавна издръжка, обучение и воаяжи по широкия свят, а напротив!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.