България мишена на Русия!

България мишена на Русия!

И тук не става дума за хибридна война срещу Русия, a става дума за реална война недай си Боже !

ВЛАДИМИР ПУТИН ЗАЯВИ, ЧЕ ПРОТИВОРАКЕТНИТЕ СИСТЕМИ НА САЩ В РУМЪНИЯ И ПОЛША СА ЗАПЛАХА ЗА СТРАНАТА МУ И КРЕМЪЛ ЩЕ РЕАГИРА ПОДОБАВАЩО, ПРЕДАДЕ ТАСС

Той предупреди Румъния и Полша, че ще влязат в обсега на руските ответни действия. Това се случи по време на пресконференция в Атина, след срещата между Путин и Алексис Ципрас, на която гръцкият политик каза, че сигурност в Европа може да има само с активното участие на Москва.

Efekt 2

„Ако вчера румънците просто не знаеха какво значи да бъдат под прицел, то днес ние ще бъдем принудени да предприемем някои мерки за гарантиране на сигурността си. Същото важи и за Полша“, подчерта руският държавен глава.

Той обаче не каза какви точно ще са мерките, но поиска да изясни, че всичко, което върши Кремъл, е в защита срещу действията на САЩ.

По-рано този месец в Румъния бе задействан американски противоракетен щит, който по думите на Белия дом е с цел защита от Иран, а не от Русия.
Източник: actualno.top/

Ние питаме Blife.eu господин Президента България мишена ли е ?

След толкова агресивна политика на Българският президент и това проамериканско правителство България дали не е мишена на Русия?

Всички фактори са на лице !

Президентът ни на последната визита в Украйна заяви, че Български военни ще помагат във войната против Русия и на езикът на дипломацията това е ясно взимане на позиция в подкрепа на една от две враждуващи страни !

Министърът на отбраната пък така изпъчи гърди срещу Кремъл, че заяви  „няма да поднесем България на Путин“, като Ви позволим да смажете Ненчев, пише в сайта. “Кремъл явно се тресе в бяс. След ерата на комунизма малцина властимащи успяха да се опълчат срещу пагубното руско влияние, така, както го направи Ненчев за година”, се казва в подобието на декларация!

Борисов се хвали пред Американският бизнес у нас как бил спрял „Южен Поток” и как секнал амбициите на Кремъл да си пробутат тръбите към Европа !

Реформатори искат за забраняват символите на комунизмът и да вкарват в затвора за това при условия, че над 75% от населението на България е Русофилско и как така пък един политик няма, който да вземе страната на разума и не тази на Русия, а да погледне на стратегическите проекти с разум и математически изчисления !

Всичко е на инат – АЕЦ спрян, Бургас – Александруполис с неясно бъдеще и всички медии им е платено да бълват помия по Русия и да хвалят Америка !

А тази Америка с нейните бази у нас ако не дай си Боже има конфликт между двата най-големи колоса в светът Русия и Америка пак ни превръщат в мишена на Русия !

Как пък няма политици достатъчно твърди да заявят, че искат да прокарват интересите на България не на САЩ тук у нас !

Милиарди загубени, защото не послушахме Лавров когато каза, че България може да бъде Аграрна страна и да изнася плодове и зеленчуци в Русия където имаме традиционните пазари и слава !

Туризъм – колко са милиардите, който губим заради правителственият келешлък?

Плащаме скъп ток вместо да си имаме евтина ядрена енергия!

Да естествено нямат интереси от това Американските тецове !

Плащаме скъпа газ и заводите няма как да бъдат конкурентноспособни освен цената на крайният продукт да се докара от малки заплати и извънреден труд за стотинки !

Но пък нали сме членове на НАТО и големите батковци от Алианса ще бъдат щедри към нас и ето Ви джипове Ровър от Великобритания, а поддръжката на тази стара овехтяла техника кой ли ще плаща на Българският дънакоплатец? Естествено тези пари ще отиват към фирми близки до Камерън ама народът се радва на снимки как Дейвит Камерън се снима с Борисов до Кльонът на границата ни !

 България мишена на Русия!

Сега и абсолютно непригодните американски самолети ще вземе нашето правителство и на тях амортизацията е голяма, непригодни в съвременните бойни стандарти за водене на бой срещу Руските самолети, но и на тях ще плащаме прескъпата поддръжка ! Френски хеликоптери на солена цена !

Но пък за сметка на това Българският военно промишлен комплекс е унищожен в условие на времена когато по целият свят има повече от горещи точки и всички се въоръжават ние пропускаме пак стотици милиарди от това най-малкото можеше да покрива вътрешните ни нужди !

Така е когато целият свят се въоръжава, а ние се разоръжаваме !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.