Бъчварова – или оставка, или нобелова награда за МИР

Бъчварова - или оставка, или нобелова награда за МИР

Бъчварова би ли обяснила как ще ги интегрира новодошлите мигранти в страната като на няколко хиляди, едва няколко десетки от тях се хващат да работят?

Би ли обяснила как ще ги накара да спазват законите ни като например носенето на бурки на обществено място се наказва с глоба, а всички знаем как циганите плащат глоби и сигурно на този принцип ще плащат и техните братя по цвят?

Хаосът ще превземе и големите градове, хаосът ще излезе и от гетата и какво ще стане – не може да се прикрива истината, не може да се крият параметрите на този кошмар, който нахлува с пълна сила в страната !

От БНО „ШИПКА“ твърдят, че има над 300 изнасилвания на Български девойки и жени от мигранти в страната за който полиция и прокуратура прикрива !
Истината рано или късно ще излезе наяве !

Efekt 2

Как ще ги интегрирате Госпожо Бъчварова, как ще ги контролирате, как ще ги озаптите когато тръгнат напълно преднамерено на малки групи и започнат да вандалстват, грабят, изнасилват и нападат мирните Български граждани?
Как ли, никак! Ние сме свидетели, че МВР не може да се справи с обикновената битова престъпност, а когато тръгнат десетки хиляди групи да безчинстват тогава какво – извънредно положение и военно положение и по този начин да наложите мечтаната тиквена диктатура ли ?
Време е за оставки на правителството и по патриотично поведение и на новият кабинет !

Време е за спасение на България !
Бъчварова време е да си подаде оставка или да и дадат нобелова награда за МИР, та тя не арестува нито един бандит, няма и арестувани мигранти, по-миролюбива жена от нея няма !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.