Бъчварова май нещо не е добре с главата горката +ВИДЕО

Бъчварова май нещо не е добре с главата горката +ВИДЕО

Как Бъчварова ще ги интегрира като нас ни интернира ли ?

И ето как Бъчварова съобщи, че до две години ще ги интегрира, а нас Българите какво, дали ще ни интернира ?

Тук политиката на толерантноство и европейски ценности нещо не се вписва с липсата на гостоприемство и нежелание на Българският народ да си СЪЖИТЕЛСТВА с ислямистите !

Не става дума и за някакви проекти или план,а тук става дума за трайно настаняване на стотици хиляди по нашите земи !
Без никой да се е допитал до народът !
Това малко ми прилича на неканени гости, ама гостите идват с подарък в ръка, а тези се самонастаняват и скоро ще започнат и да грабят, да изнасилват, да убиват, и да налагат техните закони и тогава дали Бъчварова ще бъде Министър на Шериатското Министерство на вътрешните работи ?

Efekt 2

Спуска се наредба да се подготвят стари казарми и потделения, пансиони и интернати за настаняване.
Министър Николай Ненчев мълчи, че са правени огледи на такива бивши потделения на МВР за да се провери пригодността им за настаняване !
Проверката е направена без да бъдат уведомени кметове и общински съветници в нито един град !
Някой кмет с по-големи топки като кметът на Смолян застанаха пред насъбралият се народ и оповестиха, че с тях никой не е водил диалог !

Хората масово се събират и организират !
Населението в цялата страна трайно и настойчиво съобщава, че не искат настаняването на ислямисти в градовете им, не искат настаняването на ислямисти в домовете на хората под формата на приемни семейства и така нататък !

Положението в страната ескалира, но медиите не показват това ! А Бъчварова ще ги интегрира, ами да си ги вземе у тях и да си ги интегрира, и да ги възпитава, и да ги къпе, и да си ги съвкуплява ако ще !
Да не би Бъчварова да интегрира циганите след Гърмен, а тя не стъпи на терен, а само Мъжете с каски и палки праща както в Раднево, а сега какво, пак ли ще изпраща на терен въоръжена до зъби полиция за да интегрира нас Българите и кротко да заживеем по законите на шериата?

Е няма да стане това поне без кръв, няма да мине, а после щом пламне гората ли ?
На който каквото му е писано, но в корана нищо добро не пише за Вас госпожо Бъчварова и за Бойко няма нищо добро ! Бог да пази България от тази ислямиска интеграция, че няма да я бъде тая като в Кьолн те да ни еб*т пък ние да седим и да мълчим и ето защо всеки ден се чува ОСТАВКА !

Щото ако Господ Бог няма да Ви пощади след като служите на шериата ще Ви стане тясна страната !
Скоро Българският народ ще се пробуди и тежко и горко на националните предатели !

Ето и отговорът им за интеграцията точен, кратък и ясен !

КАЗАХА В ГЕРМАНИЯ ЩЕ ГО КАЖАТ И В БЪЛГАРИЯ !

Простете, нищо лично госпожа, ако имате забрадка сложете си на главата и запомнете, че те не успяха за 500 години да ни интегрират, а Вие казахте за две и наивно е да смятаме, че с главата нещо сте добре !

Само да не стане накрая да ви стигне законът на вашите доведените хора !

Бъчварова

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.