Валери Симеонов: Идват нови избори

Валери Симеонов: Идват нови избори


Правителството се барикадира, а истината за това ще Ви шокира! Вицепремиерът Валери Симеонов допусна възможността за нови избори и връщане на БСП и ДПС на власт. ”БСП и ДПС да вземат властта.

Може и дотам да се стигне, въпреки че няма да е добре на държавата”, добави той. Вицепремиерът коментира пред ON AIR сътресенията в “Обединени патриоти“ и в коалицията с ГЕРБ.

Това естествено съдържа елемент на фалшива новина, защото БСП твърдо са се разграничили от ДПС, а Валерката и неговата хунта гласуват законите на ДПС и управляват в негласна коалиция! Но има и елемент на истина, че идват нови избори и именно Валерката е в негласна коалиция със сините и „Да България“!

Efekt 2

Това, че им взе сградата и сега офисите им са на едно място, това, че черната каса на демократите е близо 500 000 милиона!

А и подкрепата на Америка е важна за него и така Валерката започна да подава сигнали на ГЕРБ и неговите патриоти, че идват избори за да се затягат редиците!
Никой не казва обаче, че има други политически формати в страната и на следващите избори ще има много изненади и традиционните политически формати обслужващи статуквото ще останат силно изненадани от това!

БСП правят срещи със своите симпатизанти в страната, направиха си национален съвет и раздадоха опорните точки за своята нова визия накратко работят за избори !

Интересното обаче бе, че Корнелия Нинова заяви, че БСП няма да се мъчат да свалят ГЕРБ, а цялото статукво с послания, които припознаваме в кампанията на Слави Трифонов!

Интересното е, че от ГЕРБ знаят, че рейтингът им пада и не правят кампания, не харчат пари, а крадат като за последно!

Истината е, че правителството знае, че дните им са преброени и се взимат крупни защитни мерки като точно определени места в София се разкопават и ограждат с големи метални двуметрови стени!

Зад добре планирани уж ремонти на места, който нямат нужда от това статуквото предвидливо огради дори Народното Събрание, а от какво ги е страх – от майките, които протестират или от босият?

Страх ги е от народът на който му писна и само чака да ги измете от властта!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.