ВИЖТЕ КОЙ ЩЕ Е НОВИЯТ ПРЕМИЕР !

ВИЖТЕ КОЙ ЩЕ Е НОВИЯТ ПРЕМИЕР !

Патриотичния фронт Славчо Атанасов да бъде новия служебен премиер. Името на бившия пловдивски градоначалник вече се подхвърляло и от двете основни партии, които ще редят кабинета. Бойко Борисов нямал нищо против Атанасов, даже му бил удобен, защото се знаели добре покрай кметуването му в Пловдив.

Той ми е личен приятел, казал Борисов и коментирал, че Славчо му бил доста сгоден, защото пред камерите се правел на тарикат, но насаме веднага лягал по очи на килима.

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще допълним, че това служебно правителство създадено от основните патерици на Бойко Борисов, а именно псевдопатриотите у нас !

Всичко ние видяхме, че тези псевдопатриоти подкрепяха безропотно всички политики на ГЕРБ у нас ! Това безумие води само до едно в България, води до масови безредици, протести, митинги и недоволство на масите у нас !

Над 3,5 милиона гласували за промяна и за махането от властта на тези муцуни днес ние виждаме, че тези същите си се самоназначават и пак управляват!

Всяко чудо за три дни, нали така скъпи Българи ? Не видяхме патриотите до лагерите за временно настаняване, не ги видяхме и по границите, не ги видяхме нито по назад във времето в Катунци и в Гърмен, не ги видяхме в Раднево, няма да ги видите и когато полицаите стачкуват, няма да ги видите, защото те не са до хората, те не са до избирателите, а те са до властта и Бойко Борисов изкупува партии на килограм особено такива на които лидерите им нямат и мозък нито грам !

Славчо Атанасов бе майна !
Славчо Атанасов бе майна !

Не става дума за стабилност нито за демокрация и гответе се за барикади, но не с консерви и ракия във вас, а за протести по площади !

Защото вече няма кой да Ви пази, а лъжат, мачкат и крадат и патриотите ще ви окрадат, но не пари, защото вече никой няма,а ще откраднат надеждата ви за пряка демокрация, надеждата Ви за идните поколения !

Време е за незабавни предсрочни избори и без старите муцуни във властта !

Време е за нова алтернатива на управление в страната !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.