Владимир Путин и истината за „Южен поток” + ВИДЕО

Владимир Путин и истината за „Южен поток”
Владимир Путин и истината за „Южен поток” + ВИДЕО
Спомняте ли си как Бойко Борисов се похвали пред Американският Бизнес, че е спрял “Южен поток”?
А спомняте ли си думите на Владимир Путин в ефир: “Южен поток” го направихме, за да помогнем на България. Но те не го поискаха.

Владимир Путин е направил този коментар пред широка аудитория и медии в ефир на пресконференция в Москва и така той е коментирал сагата с газа !

Владимир Путин добавя :
“Мен ме удивява безумната позиция на българското ръководство, което по неразбираемо какви съображения пренебрегна националните си интереси.
Три милиарда ние трябваше да вложим в самия проект, в строителство, работни места, заплати, приходи във всички нива на бюджета, а след това и всяка година щяха да получават 400 млн. евро само за транзита. Не, и не.”.

Efekt 2

Всички си спомняме огромното количество материали и тръби, кораби и техника складирана в страната ни, което си е огромно количество и разходи за руската страна !
Според него Русия е била поставена в глупава ситуация, сякаш да започне строителството на „Южен поток“ и да вложи огромни суми, без да получи разрешение от България.

Ние от Blife.eu се питаме дали този акт на липса на стратегическо мислене и проект, които е от значение и за стабилността на страната ни, не е продиктуван от друга трета или може би четвърта страна като Америка или Турция ?

Правителството на България изпълнява протурски или проамерикански интереси като загърбват националните интереси и проекти, които са от стратегическо отношение за стабилността в страната ни !
Истината е, че там където има руски тръби тероризъм няма !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.