Войната за контролът над съзнанието Ви!

Войната за контролът над съзнанието ви !

Цензура или авто-цензура ти избираш!Ето какво публикуваха във Фейсбук spodeli.eu

Темата „бежанци” в социалната мрежа е една от най-популярните. Но, нито един пост не минава без оскърбления или коментар с неприятно съдържание. Затова ръководството на Фейсбук е взело решение да се бори с това явление. Това ще бъде направено под натиска на Германия, отбелязва rusverlag.de.
И поради решението на Гестапо-Щази бе, предложено българското правителство да създаде работна група във Фейсбук, която да трие анти”бежанските” постове и налагането на пълна цензура, на хората, които не са съгласни стотици хиляди и милиони да минават негално границите им.
“Представителите на вегетативната нервна система “Бодилинк” и правителството на Централната нервна система заявиха за създаването на работна група, която ще следи антибактериалните публикации и проявите на вирусофобия в Бодинет. Решението е взето поради нарастването на бактерицидните настроения във връзка с масовата миграция на бацили в Бодиланд”, пише The Body Street Journal.
“Групата ще търси неприемливо съдържание и ще го изтрива колкото се може по-бързо”, коментира създаването на наблюдателната група министърът на правосъдието на Бодиланд Майко Хаас. От “Бодилинк” изразиха увереност, че тази мярка ще ускори откриването на публикации, критикуващи приема на бацилите и ще следва блокиране на ползватели на социалната мрежа.
Представителите на компанията също така напомниха, че всяка клетка може да обръща внимание на неприемливо съдържание. От социалната мрежа подчертаха, че според действащите правила на “Бодилинк” и в момента се ограничават публикациите на материали,съдържащи ненавист към чужди тела в Организма.
Администратор от страницата във Фейсбук – Само за Истински Българи също сподели за нас, че стотици техни постове и колажи изчезват по неведoми начини и че да си патриот в България е равнозначно на престъпление!
Напомня ме Ви, че сайтът blife.eu пострада след като ни бяха свалени всички публикации!
След публикацията ни за посланията на емигрантите в Германия и други наши критични публикации страницата ни пострада !
Ние ще възстановим статиите си, защото истината има право да бъде чута !
Както и ще даваме трибуна на това какво става в страната ни и чужбина !
Благодарим Ви за доверието !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2