Време е да изхвърляме боклука!

Време е да изхвърляме боклука!
Време е да изхвърляме боклука!

Закриват се предавания, медии и телевизии всеки ден и пада по някоя крепост на свободомислещите хора, който имат силата да критикува, да казва истината без да се страхува !

Журналистика с дълг към обществото да информира тя за злото, което е надвиснало над всеки дом !
Антитерористични закони, с който да Ви спрат закони за езика на омразата и ненавистта !

Роми се гаврят в гробища и с портрети среден пръст пред Дякона да стане по-интересно няма справедливост, няма наказания, но за Кеворк ще има порицания ще и съд и прокуратура и ако се размине автоцензура ще има като обица на ухото да бъде смазано на пишещият перото !
Не е ли време да изхвърлим боклука питат журналисти?
Момче от Ямбол останал жив по чудо щото бил нападнат в своята страна ще бъде съден просто ей така !
Чуди се младежът днес дали не е време да изхвърляме боклука от тази страна?

Efekt 2

Други с отряди Темида ги очаква за дето са решили да защитят род, Родина и жени и вяра, а дигаме медиите много врява и какво от това – цензура и съд и тишина !
Не е ли време да изхвърляме боклука питат се от тези отряди ?

Бизнесмен излязъл на разходка със своето куче, а връща се в тях само куче без стопанин и няма тук ни съд, ни прокуратура, няма го и бизнесът му вече е към друга манифактура !

Бизнесмени цъкат и се свиват всеки ден с трепет и сърце присвито чакат да преминат през политическото сито !

Страх ги да кажат, но си мислят всеки ден трябва да изхвърляме боклука и трябва за да имаме сполука ! Мутри стрелят по морето в ресторанти и баницата става все по-малка Бойко я олапа!
Вадят се и брадви и патлаци !

И мутрите се питат вече не е ли време да изхвърляме боклука щото това правителство крадливо вече движи всичко гнило !

Старци в немощ едвам свързват двата края, а къде ще му излезе края питат внуците си безработни, не е ли време баба да изхвърлите боклука ?

Внуците багажа стягат и от държавата ни заминават и не виждат смисъл да останат, а тези дето все още са тука взе да не им пука, но те си говорят в парка – „Е време да изхвърляме боклука“?

Политици, олигарси и на статуквото слуги все в луксозни опаковки мамини хубавци, народа ги нарича все боклуци, макар от вънка да изглеждат лъскави засмени тези боклуци за смяна !

Правителството е хунта от грабливи птици и наричаме ги политици, но за нас те са си боклуци – смърдят та са не траят и време е да се отървем от таз смрадлива сган, да изхвърляме боклука викам аз !
Трябва да се съберем и да наринем боклука в кофите за смет и всичко тук ще тръгне по масло и мед!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.