Всичко за протеста на „Национална Съпротива“

Всичко за протеста на „Национална Съпротива“

Българи излизат на бунт заради имигрантите, искат оставка на марионетното правителство

Призоваваме всеки, който чувства своя дълг към Родината неизпълнен, да излезе с нас срещу 70-годишната политическа клика, която ни унищожава, заявиха организаторите на протеста.
Лоис Курвалан, редактор,
„Лошо Ви се пише…!“
Акция под наслов „Вън нелегалните имигранти (ислямисти) от България! Оставка на марионетното правителство!“, ще събере патриоти пред Храма „Александър Невски“ в столицата.
Организаторите от „Национална Съпротива“ призоваха във Фейсбук всеки, който чувства своя дълг към Родината неизпълнен, да излезе с тях срещу 70-годишната политическа клика, която ни унищожава. Протестната акция ще започне в 17 часа.
„Българино, събуди се! Само до преди няколко месеца Отечеството ни беше на прага на етническа война, породена от циганския терор и безнаказаност. Българите се вдигнаха в защита на своите сънародници, подплашиха управляващата продажна клика и техните господари отвън. Тогава леви и десни, комунисти и демократи се обявиха против интересите на България и българите, както винаги, когато народът започне да се събужда. Заедно с придворните им медии, започнаха кампания за лумпенизирането и дискредитирането на излезлите в защита на Отечество и род и успяха да овладеят положението, но огнището още тлее, защото проблемите не са решени, а напротив, задълбочават се“, коментира Благовест Асенов, който е сред организаторите на протестната акция.
„Когато всички нормално мислещи хора бяха втрещени от предателството, извършено от политическата клика, карикатурите от властта извършиха ново. След Арабската пролет, дирижирана от Израел и САЩ, потоци от нелегални емигранти тръгна към Европа, а един от маршрутите им минава през България. Кукловодите веднага видяха възможност да ускорят унищожението ни и да направят нов Вавилон, където на спокойствие ще извършват пъклените си дела, докато коренното население е заето в етнически и междурелигиозни конфликти. Явно е решено България да е буферната зона между Европа и ислямския свят и да се превърне в бунище за човешки отпадъци. Всички предпоставки за това са налице – слаба и сервилна политическа клика, заспал и обезверен народ. Жребият е хвърлен, а на карта е заложено самото ни съществуване“, предупреждава бунтарят от „Национална Съпротива“
„Дълг на всяко поколение е да брани и подсигури благоденствието на своята държава и народ! За съжаление, ние сме третото поколение, което седи статично и сега оцеляването ни е поставено под въпрос. Рядко в историята на народите, на плещите на едно поколение лежи съдбата на самото народно оцеляване. Такъв е случаят пред нас сега. Именно затова ние от „Национална Съпротива“ призоваваме всеки, който чувства своя дълг към Родината неизпълнен, да излезе с нас срещу 70-годишната политическа клика, която ни унищожава. Вън нелегалните емигранти от България и съд за предателската политическа клика, която ни изпояжда!“, добавя патриотът.
Източник: bultimes.com
Ето и какви разсънения изпрати на страницата в Фейсбук Само за Истински Българи Елена Челебийска
Цели на протеста Братя българи!
Политиката провеждана от марионетното правителство спрямо нелегалните имигранти е меко казано неадекватна. Ясно е, че те водят България към крах, явявайки се изпълнители на безумната и анти–национална политика на евро-чиновниците. Ние сме в демографска криза, а те са решили да я борят с другородци и друговерци. Отказа им да изпратят армията на границата е израз на цинично национално предателство, защото работата на армията е точно това, да пази границата, а не да прави шпалири на продажници. От изказванията им става ясно, че те изцяло са възприели либералните мулти-култи идеи и не правят разлика между нация и чужда пасмина. Това е ясен пример за тяхната несъстоятелност, глупост и вреда към всичко българско и родно.
България не е суверенна държава и не се ръководи от собствените си интереси, а политическата клика е изцяло агентурна на чужди държави. От това страдаме ние, но и отговорността е наша. Вече няма път назад и жребия е хвърлен, като бъдещото на децата на България и оцеляването на българския род е поставено в залог. За това приканваме всички родолюбиви българи да излязат и осигурят съществуването на децата си и своя народ! Целите които си поставяме са:
1. Оставка на марионетното правителство на Бойко Борисов!
2. Приемане на закон, който да преследва чуждите агенти които рушат устоите на България прикрити под формата на НПО-та и фондации!
3. Оставка на недоразумението Плевнелиев!
4. След като възпирането на нелегалните имигранти е невъзможно за управляващите. Ние желаем да получим правомощие за създаването на доброволчески дружини, които да пазят границата от пришълци и врагове.
17.10.2015 год, от 17:00 ч.
Храм Паметник Ал.Невски.
Екипът на Blife.eu Ви призовава всички Българи да се отзоват на уреченото място по уреченото време !
Братя и сестри това може да е последният шанс Народът да изкаже волята си !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2