Въпрос: Как се прави протест?

Въпрос: Как се прави протест?


Въпрос: Как се прави протест и ето същината на въпроса ! Статуквото си разиграва театъра и симулира смяна на политиците ! Как се прави протест против политическата мафия у нас ли?
Ами никой не знае и някога Тодор Живков каза, че „навсякъде има митингов материал“!

Сега материал за митинги много, но няма хора, които да направят митинг или протест !
Младите са по чужбина !
Старите са много болни и стари, а останалите са в администрацията ангажирани за някой лев !

Тук-там някой тираджия, ама той е на път и тук там някой безработен, който няма пари за да отиде на митинг и да отиде няма за да не остане за втори или трети ден и така !
Митингов материал има много, ама няма кой да протестира !

Efekt 2

Всичко допира до финансовите възможности на Българинът – смазан е от бедност и колкото по-голяма е бедността толкова по-трудно може да бъде направен един голям митинг или протест!

Почти 100 са протестите вече в страната в епохата на Борисов 3 и всичките са краткотрайни по един ден !
Някак си кинетичната енергия е разделена на малки локални или таргетирани по интереси протести !

Някак си пак някой контролира тези, които правят тези протести и общо взето така се подържа едно ниво на привикване към протестът и когато хората видят 100 пъти, че с протест нищо не става и вече се отказват да протестират !
Единствените, които не се предават са майките на деца с увреждания и може би, защото каузата им е истинска или не е политизиран, може би, защото системата, която ни убива ги е притиснала до стената и от тази преса мърдане няма !
Единствено техният протест е от месеци като не стихва и няма как да стихне любовта им към собствените им деца !

Как се прави протест ли, ами вижте майките, чуйте ги и излезте до тях, говорете с тях и ще разберете как се прави протест! Протест се прави до победа!

Протестът трябва да е за социална справедливост, протестът трябва да бъде за равенство пред закона, протестът трябва да бъде кауза не да бъде за пари, защото всичко дето има оста и дупе Бойко може да го купи !

Така все си говорят в правителство зад гърба на електората забравили, че властта произлиза от народа, а пък ние за протест нямаме воля!
Майките ни показаха как се прави протест, който не може да бъде купен !
Нека да ги подкрепим, защото така учим нас самите да се борим докрай, не за някой лев който стига ни за сух кравай!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.