В Борисовата държава се крадат по 10 милиарда !

Марина Персингиева, Марина Персенг, Marina persingieva, maria perseng, Шуменският окръжен съд: Марина Персенгиева е невинна, уредничка на галерията в Нови пазар , Марина – Петър Персенгиев, Галеристката от Нови Пазар Марина Персенгиева ,  новопазарчанката Марина Персенгиева., Galeristkata marina Persengiewa, galleria novi Pazar, Марина персенгиева, galeristkata, galleria novi Pazar, galleria pliska,

В Борисовата държава!

Къде бяха институциите досега?
Нищо няма да излезе от тези дела на Борисов както е било и в годините до сега!
Защо сега ?

Институциите в страната са окупирани от герберската номенклатура и те не знаят защо са там, но знаят как да си затварят очите когато порциите се преразпределят !

Efekt 2

Няма арестувани гербери, които да са в ареста, а виждаме суджуците да са на свобода и да мачкат свидетели !
Абе това за хвалба ли е когато в държавата ти има цял склад с оръжие?

За какво е събрано това оръжие за тероризъм или за вътрешно експлоатация? МВР се ползва за политическа разправа, а не за превенция и действие срещу престъпността !

Генерал Атанас Атанасов задава много въпроси за Борисовата държава!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.