Гнилите ябълки на Беновският хамелеон !

Гнилите ябълки на Беновският хамелеон !


Журналистката Илияна Беновска опита да замери президента Плевнелиев с ябълка по време на заключителната му пресконференция.
Тя се нахвърли върху държавния глава с провокативни въпроси, както самият той ги оцени, след което опита да го удари с ябълка.
Тя попита държавния глава колко са му платили да разделя обществото и да сее омраза към Русия.
Заради непристойното й поведение тя бе изведена от охраната на президентската институция.
За да създаде внушение, че е насилвана, тя крещеше, че й извиват китките. В отговор на скандалното държание на Беновска, Плевнелиев заяви:
„Провокацията не заслужава отговор”.
Гнилите ябълки на Беновска
Това съобщиха от : frognews.bg

Ние от Blife.eu ще допълним, че малката ябълкохвъргачка дълго време бе и тиквонатегачка и сега изведнъж някак си запя „разцъфтели ябълки и круши” ! Все сме чували за хамелеоните в природата и тяхната способност да променят цвета си според настроеният си, но тук изниква естествената погнуса у човека към влечугите и журналистиката !
И както това чудо на природата и същият субект с лепкавият си език успяла да се прехранва добре от ГЕРБ и субсидиите им?

Та да се върнем на скандалното и липсата на скандал, нестандартното и липсата на стандарт !
Все пак журналистиката трябва да отразява безпристрастно, но страстите в климактериумът трудно се контролират и след като си взел страна на ГЕРБ толкова години или потъваш с капитана, или плаваш в открити води !
Днес за пореден път бе използван многовековният символ на ябълката, но този път НСО бяха готови !

Efekt 2

Всички знаят приказката за вещицата и отровните ябълки и президентът бе спасен !
Журналистиката трябва да отразява събития, не да ги прави, а започнеш ли да създаваш такива ти си започнал да фалшифицираш и манипулираш истината и тогава хората виждат не събитието, а един субект, който иска да бъде под прожекторите за да бъде забелязан на всяка цена!
На такива хора им казваме, че са комплексари, който жаждата за слава ги е завладяла или са болни от луда крава !
Тази статия е в литературен стил и не цели да обиди или да дискредитира, а напротив – цели да размива !

Та да ни прости госпожата или да иска отговор.
На такъв ще и дадем възможност, ако ли не ще се видим в съдът !
Все пак ябълката е в основата на разврата, е според Библията е поне така !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.