Дай на глупака едно въже, той сам ще намери начин да се обеси

Дай на глупака едно въже, той сам ще намери начин да се обеси


Има такава приказка „Дай на глупака едно въже, той сам ще намери начин да се обеси“ така е и с Цветан Цветанов и неговата партия. За човек израснал с тоалетна в двора един ден когато се почувства важен и значим там горе във висините на върховете на българската политика някак си ти се приисква да имаш личен асансьор само за теб специалният !

И в златна тоалетна да сереш пак си оставаш същият дрисльо ! Но забравяйки от къде и как е тръгнал, подмазвайки се с васално поведение и слугинаж изведнъж персонажът наш стана много важен !

Както е казал нашият Български народ „въшката като се наяде излизала на челото всички да я видят и тогава хоп и я няма вече“ та нашият самозабравил се на фона на бедността и мизерията реши да се покаже, но какво ще се окаже след изборните резултати и пак ще се пее „пак се осра, да те еб@ у тъпако” .

Efekt 2

И така статията е брутална, ама е на разговорен български език, не на езика на омразата, а на езика на гневът.
Идват избори, виждате ги какви са, ако искате можете да гласувате пак за тях и следващите имоти ще са им с площадки за хеликоптери, стадиони и тенис кортове даже може и собствено метро да има Цветанов, що пък не !

Ако не изхвърлим боклуците от властта повярвайте ни наглостта и арогантността граници нямат, а цената на техният лукс ще плащаме ние с нашата мизерия!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.