Да вземеш от Бога и да дадеш на Аллах + ВИДЕО

Да вземеш от Бога и да дадеш на Аллах!

ЗА БОГА ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В СТРАНАТА НИ !
Проклети да са безбожниците от ГЕРБ!
Църквата обяви война на безбожниците от ГЕРБ

Църквата не се меси в политиката, но политиката се намеси в църковните дела !
Кметът на Пловдив Тотев е безбожник и аз няма да гласувам за него, каза Пловдивският митрополит !
До кога църквата ще мълчи и ще седи в ъгъла, че пречехме им на Турското Робство, пречехме им на комунистите, а сега пречим и на тези от ГЕРБ !
Митрополита заяви своята гражданска и Божия позиция и призова миряните да не гласуват за ГЕРБ, призова хората да не гласуват за тези безбожници!
Той се разграничава, но и упреква как правителството на ГЕРБ рекетира една малка църква да плати 14 000 лева данък смет !

Всички знаем, че до сега църквата не е плащала данъци, защото тя работи за хората, за морала, за душите ни !
В стремежа си кръговете от фирми на ГЕРБ И ДПС да усвояват евро средства са се опитали да рекетират църквата !
Пари отпуснати за реставрация и възстановяване на църковните храмове са пренасочени в посока ремонт на Джамии! Турска ли е партия ГЕРБ – ДА ,ДА и ДА !
Тази схема е направена, така че Църквата да не може да се възползва !
ГЕРБ налагат фирми изпълнителки на проектите, а църковните служители поставят две изисквания – фирмата изпълнител да бъде от Християни, защото според канона мюсюлмани не могат да извършват ремонтни дейности и да сквернят храма !
И второто е фирмата изпълнител да даде прозрачност за всеки изхарчен лев, което автоматично ги изключва, защото ГЕРБ не могат да крадат !

Така политиката се меси в работата на църквата и затова Пловдивският Митрополит Николай се обяви, че и той ще се меси в политиката !
Сега държавната машина е впрегната да мачка цялото християнско войнство !
И докато Бойко Борисов и ГЕРБ търсят начин да подчинят и църквата в техните мафиотски далавери с парите отпуснати по европейските програми се пренасочват към фирми на ДПС за ремонт на джамии !

Efekt 2

За изминалите 27 години в България са построени повече джамии отколкото за 500 години турско робство !
Строят се в райони където няма нито един мюсюлманин, но скоро ще има, нали ГЕРБ заселват страната ни с такива !
За тях е всичко, за тях ги строят, за тях има пари, за тях има храна, за тях е всичко !
Чудим се тези така наречени мигранти плащат ли данък смет, осигуровки, данъци и такси, но за тях има докато бедните християни страдат и да няма утре къде и една свещ да запалят и политиката на ГЕРБ и ДПС прозира във всяко едно действие !

Не се чудете, че има отряди за защита на жените и вярата ни, защото утре ще има други отряди !
И докато Пловдивският Митрополит Ви казва да не гласувате за ГЕРБ ние няма да спрем да повтаряме НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ като мантра докато безбожниците имат властови позиции !
И ако Вие имате съвест и поне малко страх от Бога не гласувайте за ислямската групировка ГЕРБ !

Да вземеш от Бога и да дадеш на Аллах!
Проклети да са безбожниците от ГЕРБ!

ЗА БОГА ОПОМНЕТЕ СЕ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.