Да живее Хайдут Динко !

Да живее Хайдут Динко !
Да живее Хайдут Динко !

Като я няма държавата, цъфва хайдут Динко
За генерал Илиев викахте „Ура!”, а за свинските опашки на Петър Низамов вкарвате в кауша

От историята знам, че когато безчинствата и издевателствата над народа станат непоносими, а държавата я няма или е техен вдъхновител, се появяват хайдути. Горе-долу такова е сега дереджето с ордите мигранти, дето чакат по разтелените ни граници или свободно шетат до Халите в София на път за рая на гостоприемната фрау Меркел, ама плячкосват хасковските баби преди това.

Та нищо чудно тогава, че докато й се обадят на либералната министър Бъчварова по 112, се появява хайдут Динко и яхнал крилатото си АТВ, се хвърля в защита на поруганата татковина. Още повече че член 12 от Наказателния кодекс подчертава, че не е общественоопасно деянието, което е извършено, за да се защитят от непосредствено противоправно нападение обществени и държавни интереси. А преминаването на ордите не през пунктовете и ГКПП-тата е баш това и нищо друго.

Efekt 2

Те тия мъжаги с джипиеси и по кубинки няма и как да са бежанци по смисъла на ООН определенията, защото формално поне България не е фронтова държава. А по член 279, ал. 1 от българския НК те носят наказателна отговорност за това, че преминават границата без разрешение и не на законоустановеното място.Петър Низамов

Ама то държава ли сме въобще, щом викаме „Ура”, когато мигрантите ги лови бившият главен МВР секретар генерал Илия Илиев като ловджия, а Петър Низамов и тайфата му, нарекли се гражданска милиция, отряд, опълчение или не знам още какво там, вкарваме в кауша, все едно сме башибозушката империя на османлиите.

Автор: Тодор ТОДОРОВ, от Карлово
Източник:retro.bg

Ние от Blife.eu как така Генерала ги арестува с Пушка за което браво а Петър Низамов с миши опашки и да кажем не затвор ?

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.