Да изпратим Бойко с песен или с камъни?

Да изпратим Бойко с песен или с камъни?

Бойко това е началото на края!

Всяко нещо си има начало и край само едно нещо няма два края и това е мъжки полов орган – има един край, а другият колкото и да го търсиш все го няма !
Затова и БАЙ ХОЙ си помисли, че е вечен, ама не е !
Щото народът му писна от тази помия и поиска „Вазектомия” или директна кастрация на тази извратена демокрация!
Няма как народа за ден или два да заобича този крокодил и да стане на народа мил !

Цачева крокодил

Бай Хой
Бай Хой

Та в този ред на простотия народа ясно заяви, че грам доверие няма да даде на тия!
Въпросът е днес дали с песен ще изпратим отиващата си епоха на ГЕРБЕРАСТИ запомнена с рекет, бедност нищета и дребни страсти !
Народът вече ликува, които има с какво пирува и пада на тиквата главата, но каквото и да дойде пак ще е по-добро за децата !

Efekt 2

В паника е слугинажа на ГЕРБА какво ще стане с тях като до вчера заедно са крали, пили и яли, а днес всеки се спасява по отделно?
Тръгнали са по села и градове не да агитират, а да рекетират, да заплашват със сила да вербуват сякаш искат да векуват !

В крайна сметка всеки, които е заплашван остава насаме с лист хартия – бюлетина и може сам да реши за кого да гласува и нищо, че едно е обещал на този дето го изнудва, а това е неговият шанс да отмъсти като ги излъже, че за ГЕРБА е гласувал !

Бойко подай си ОСТАВКАТА като пич и да те изпратим като на сватба с песен или с камъни още тази Есен !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.