Дрифт на Динко като във Fast and Furious +ВИДЕО

Дрифт на Динко като във Fast and Furious
Дрифт на Динко като във Fast and Furious

Динко от Ямбол прави дрифт с верижна бойна техникa !
Дори и във филмът „Бързи и яростни“ няма такова изпълнение !
Нашето момче Динко, който е любимец на цяла България, се прочу в цял свят с това, че съдбата го поставя в различни изпитания, в който той трябва да покаже дух, сърце, ловкост, смелост и съобразителност за да излезе жив от ситуацията или да спаси други хора !

Той е скромен и обикновен, искрен и много земен, но зад всичко това бушува в кръвта му жаждата към опасното, екстремното и съдбата го поставя в ситуации, в който адреналинът му е в повече от нормалните нива !
Той язди коне, кара екстремно АТВ по състезания и пресечени местности, див и необуздан е, свободолюбив и обича опасностите както актьорите във филмът „Бързи и яростни“ той попада в различни ситуации и излиза невредим от тях !
Разликата е тази, че Динко Вълев е истински човек с истинска съдба и истории докато там всичко е по сценарии и всички е на кино!

В животът, за разлика от киното, втори дубъл няма и всяка грешка може да бъде фатална !
Нападан от джихадисти по границата, спасявал хора по наводнения, вадел живи хора от горящ автобус, шамаросвал наркодилари или засечен от колоездачи на пътя Динко всеки път си остава Динко !
Рейтингът му е огромен – повече от на президенти, премиери и всякаква политическа сган за която работят медиите и телевизии и ПИАР АГЕНЦИИ !

Efekt 2

Динко просто следва сърцето си, а съдбата обича смелите !
Животът го поставя във всякакви ситуации, в който той трябва да бъде ту бърз, ту яростен, но по всичко личи, че Господ Бог го обича това момче !

А когато Господ Бог има планове за теб, има ли значение, кой и какво е срещу теб ?
Та и Динко Вълев слуша сърцето си и следва съдбата си докато други се опитват да променят съдбата му и да я пренапишат, да я очернят! От БХК водят дела срещу него с цел да бъде осъден, спрян и омерзен за да бъде очернен !

Такива са лошите хора като въглени са и ако не могат да те изгорят то поне да те очернят ! Но докато тупти юнашкото сърце под големият татуиран кръст на гърдите и докато тупти той ще бъде обичан от народът на България!

А няма по-голяма сила от народната любов и както казва Динко „застанете до мен, а утре аз ще застана до Вас“!

„Съединението прави силата“, а другото бензин във кръвта и адреналин като на кино!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.