Ебаси животът фалшив

 Ебаси животът фалшив

Ебаси животът фалшив

Ебаси животът фалшив
Един младеж отишъл в една чалготека и взимал си пиене на бара и бройкал вече момите на коя ще си направи тека !

Гледа една до суш като от на Пайнера от екрана – Руса с пищни Ц*цИ, коси до кръста, падащи на букли, с пола по-къса от нейната няма, с крака от сливиците дълги, усмивка с красиви бели зъби, а младежът казва си „това е, таз ще е”!

Заглежда я с усмивка, тя на бара идва неволно зад гърбът на младият жребец побутва го с лакът и с думите „ох простете” и той я заговаря „да почерпя” казва, а тя с поглед го притегля личи му, че и е навит жребеца, съгласна е за питието, наздраве казва и допира си до него тя дупето, ах каква приятна изненада усети тя пакета, ще кажеш, че е вдигнал самолета. Следват танци бурни с много страсти и отиват в най-близкият хотел и той плаща стая, а тя си слага грим !

Влизат в хотелската стая целувки малко, той не издържа, а тя изгаря казва му „ще се освежа”, а то сяда на дивана и гледа нашата мома как сваля протокола, съблича се бавно по ритъма на мелодична музика, а той допива си бирата от мини бара и по пакета се бара !

Тя сваля си перуката – излезе тъмнокоса, следва глътка бира, казва си жребеца „няма да се кося”!

Efekt 2

Тя свали си блузката ефирна и помоли да и разкопчае сутиена.”Ок” си каза нашето момче и разкопча го без да се чуди и мае и какво да види подплънки зад тях още от тях за да изглежда по фънки, бюста се изпари, а тя горката била е постна като зелена салата !

Цигара запали жребеца леко разочарован, но какво да се прави платил е вече на жената и ще трябва да си отработи тя парата. Накрая милата бивша блондинка направи нещо, с което чашата преля, преля и капки вода попаднаха на нощното и шкафче когато в чашата по навик стар си сложи ченетата в тозчас!

Тогава нашият жребец почти като Ал Бънди ръка зарови в панталона и извади една краставица леко закривена погледна я и каза „ебаси животът фалшив” !

Така е в България – фалшиви Ц*Ци, фалшиви политици, фалшива ние храната, питиета и те фалшиви – правени в някой склад и пакетирани от някой циганин млад!

Всичко е менте в таз страна – президента ни с фалшива усмивка ни приветства все едно сме в Оклахома, Мутрите ни пък държат ги в кома, няма ред ни дисциплина всичко е фалшиво от дрехи и техниката бяла дори гейовете на парада !

Всичко е фалшиво и измамно, всяка дума на правителството е лъжа, всяка дума от приятел е лъжа, лъжат те в магазина, всеки етикет със ситни букви нещо премълчава както в Банката не казват колко ще ти струва такса роб и със ситен текст те замотават докато те ограбят!

Всеки лъже, маже и краде, а народът къде ще му излезе късметът на робът? Как къде – с лотария на всяка пряка, но и тотото ни е менте, всичко е фалшиво и кафето е менте, макар и горчиво !
Лекарствата са ти менте, а лекарите като наркодилъри взимат по някой лев от всяка сделка с всеки хап, но това да е, а те в картелно споразумение като врачки почват да те шашкат за да те издоят и до последната ти капка или лев разлика почти няма !

Няма и надежда и за наркомана и илюзиите са фалшиви и мечтите отлетяха всичко е менте в таз страна и никой на никого не вярва няма и следа от времето когато всеки бе за човек за човека е брат, сега всеки всекиму е враг !

Изпи си Бирата младежа, стана и я претна нашата мома, а тя на главата с мрежа да не и се косата повреди !

Затвори той очи и спомни за своята съпруга, която е в домът му докато е той с някой друга представи си, че е с нея и така !
А нашата мома балон направи с дъвка, погледна си часовникът и му каза да побърза !
Такава е нашата история – фалшив свят, фалшиви илюзии, май е дошло време за революции !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.