Защо има винетки за един ден ?

Защо има винетки за един ден ?


Вижте защо правителството пусна винетки за един ден !
Вярно няма такава държава, няма и такъв асфалт !
Никъде по света асфалта не се топи по-бързо от снега освен в България ! С такъв ахидропонтност и аеропонтност нашите фирми надминаха дори шоколадите на Милка !

Българският асфалт се топи по-бързо от парченцето шоколад в устата, но само дето шоколадът носи щастие, а асфалта носи ядове ! Гордостта на Бойко Борисов и Лиляна Павлова може да се сравни само и единствено с онази лилава крава, която нежно побутвала хората към сближаване.

Така е, магистралите са важен фактор за сближаването на хората ! винетки за един денОт фермата в Швейцария на лилавите крави са поискали формулата на асфалта за да я приложат в аеро шоколадите ! Дали Борисов и Лиляна Павлова ще им я дадат не става ясно, но едно е ясно !

Efekt 2

Ако искате да отидете на село при баба и дядо първо трябва да си купите кола втора употреба от Европа, после да и направите ремонт с турски фалшиви части, след това да си налеете фалшиво гориво от бензиностанцията на Магарешки и да препуснете внимателската по фалшивият асфалт на кака Лили и ако успеете да отидете до точка А без да влезете в дупка то на връщане ще има повече дупки както се казва аритметична прогресия на езика на математиката и няма как да не ви аварира колата !

След това си купувате хапчета за главоболие пак от онези аптеки на Магарешки, а колата в първият сервиз за коли !винетки за един ден
Затова и от ГЕРБ пуснаха еднодневни винетки, защото пътищата им са еднодневни !
И може да няма такава държава, ама има такъв асфалт !

Затова и спойката между Магарешки и Борисов е по-силна от асфалта, който полагат на Пеевски фирмите и след като стана ясно, че онези от статуквото пак ще ограбват народната пара да Ви споделя, че еднодневните винетки са пуснати заради еднодневните пътища междувпрочем магистралите на Борисов и Пеевски имат гаранция колкото за едно селфи и толкова !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.