ЗА КАПРИЗИТЕ НА БОЙКО

ЗА КАПРИЗИТЕ НА БОЙКО

БОЙКО – МОМЧЕТО СИ ОТИВА !

Все по-спадащият рейтинг на Бойко Борисов напоследък взе да го изважда от равновесие. Досегашните му саркастични приказки и подмятания към опоненти и партньори, с които демонстрираше доминация и власт, преминаха в безотговорни заплахи и носталгия на липсващите му управленски мускули. Прогнозите, че ГЕРБ няма да има капацитета да мачка и да си развява коня, както досега, независимо дали ще е първа, а не дай си Боже и втора политическа сила, не му дават мира. Избори занапред щяло да има на 5-6 месеца. Последните 3 парламента не изкарали мандата си, а следващите щели да се разпускат още по-бързо, каканиже Борисов. Струва си да му припомним в тази връзка, че един цял мандат е 4 години, а некадърността да бъде изкаран вече 2 пъти не е оправдание за изкуствено клатене на държавата. Не за друго, а защото вече няма никаква гаранция, че ще ги спечели отново. Дори напротив – от 8 години си играем на избори според кефа на Борисов, но умишленото създаване на паника вече не действа.

Още по-нагли в ламтежа си за власт се оказаха трите психодесни партийки (Реформаторски блок, “Да, България” и “Нова република”) и техните антуражни коментатори, които според повечето прогнози ще гледат парламента “през крив макарон”. Те отсега заплашват с протести срещу вота на народа, с барикади и повторение на сценария на платените пърформънси от 2013 г. Ами ако този път няма кинти?

Впрочем, на фона на тези откровени заявки за дестабилизация е крайно време да видим начело на държавата политици, които да сложат ред с цялата строгост на закона. И нека да са наясно отсега, че всякакво интригантско поведение и безпринципни компромиси, заради които не потърсят отговорност за безобразията на ГЕРБ и управлението на Борисов, ще пометат кредита на доверие твърде бързо. Ако това се случи, и всеки ден да има избори, нищо няма да се промени.
Източник: ДУМА

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че на България и трябва стабилно управление за да се успокои икономиката и да тръгнем в посока на стабилна икономическа среда !
Времената не са много мъжки и Борисов загуби харизмата си на мъжкар !
Тук надпреварата за лидерското място заприлича на онзи виц:”жените казват този искам да го мина, а мъжете отговарят – още не съм готов“!
Дали Корнелия Нинова иска да мине Бойко Борисов по влияние и уважение зависи на кого ще гласува доверие народът ни !

Но едно е ясно, ако не се въведе ред и дисциплина в страната, ако не се вслушат във волята на народа и не се изпълни незабавно заповедта на суверена тази привидна стабилност ще бъде нарушена и тежко и горко на управляващите когато излезем да им потърсим сметка !

ЗА ЗАГУБИТЕ, БОЙКО, НИКОЙ НЕ Е ГОТОВ !
ЗАРАДИ БОЙКОВИТЕ КАПРИЗИ ЕДИНСТВЕНИЯТ ГУБЕШ Е НАРОДЪТ !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.