Извънредно: Жандармерия влезе в ромската махала на Ботевград

Извънредно: Жандармерия влезе в ромската махала на Ботевград след двойното убийство на братята Петрови

Скинара и Марко се карали, разстреляни са един по един след като си тръгнали от казино

В МВР Ботевград разполагали с информация, че между братята Цветан и Марко Петрови, които по-рано тази вечер бяха убити в центъра на Ботевград, съществува напрежение. Не се изключва възможността до стрелбата да се е стигнало след спречкване помежду им, съобщава БНР.Двамата братя – на 31 и 34 години, криминално проявени, от ромски произход, са открити мъртви около 20.15 часа до офис на банка в центъра на Ботевград . На местопрестъплението има засилено полицейско присъствие.

Малко по-късно в ромската махала на града е възникнало напрежение. Изпратени са части на жандармерията.

Efekt 2

По информация на balkanec.bg малко след тунела при стълбите в посока хотел “Ботевград” е застрелян единият брат. Уплашен, другият тръгнал да бяга, но куршумите застигнали и него.
Източник: blitz.bg/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.