Ислямска Държава у нас или …..

 

лютвиместан

Ислямска Държава у нас или …..
Вчера в не толкова мирната ни съседка Айдоан, Али обяви в Одрин: „До 10 дни ще бъде представена новата „турска партия в България“, тя ще се ръководи от Лютви Местан!“

В най-скоро време в България ще бъде учредена нова партия с председател Лютви Местан, съобщи независимият депутат Айдоан Али по време на визитата си в Одрин! Айдоан Али, Шабанали Ахмед и Хюсеин Хафъзов разговаряха онзи ден с кмета на Голяма община Текирдаа Кадир Албайрак, а за вчера и с Баязид Танч, съветник на валията на Одрин.Случилото се в ДПС накърни достойнството и честта на избирателите, твърди Айдоан Али пред турски журналисти.

„Маските паднаха и избирателите видяха истинските лица. След намесата на почетния председател Ахмед Доган, в която намеса личи външен натиск, ние решихме да създадем нова партия”, твърди депутатът, който напусна ПГ на ДПС слез изключването на Лютви Местан от партията. Той е категоричен, че в България ще бъде учредена друга „турска партия”.

Efekt 2

Ето и снимка която бе публикувана в 24rodopi.com
На снимките: Срещата с Тунджай Танч и депутатите на Местан, придружавани от изселнически лидери, на среща с кмета на Текирдаа

eeded
От това изказване за Ахмед Доган, че личало външен натиск, а ние от Blife.eu се чудим дали и пред бъдещата партия няма друг външен натиск и то без да има задкулисие и това не е ли пряка намеса на Турция във вътрешните процеси на чужда страна? Чудим се и кой ще финансира тази партия и с какви пари ?
Чудим се и дали тази партия не е един много опасен проект за ликвидиране на етническият мир в България или нещо по-страшно за гражданска война с която Местан все заплашваше не с тези думи, но се подразбираше!

За вчера се случи и нещо друго !
Бившият депутат Ахмед Юсеин подаде оставка като съветник в централата на ДПС! Отива при Лютви Местан?
Бившият депутат от ДПС Ахмед Юсеин подаде оставка като съветник в централата на партията. Той я депозирал на 3 февруари, за което са потвърдили пред 24rodopi.com от централата на ДПС.
Очаква се Ахмед Юсеин да се включи в партията на Лютви Местан, която ще се учреди в близките дни!

photo_big_451394
Ахмед Юсеин е роден на 17 септември 1948 година в Момчилград. По професия е преподавател, завършил е биология. Той беше депутат в 40-ото Народно събрание от групата на ДПС, а после бе назначен на заплата в централата.
Та даскалите от ДПС се събраха за да направят нова етническа партия ! Нашата конституция продължава да гласи, че не могат да се учредяват партии на етническа и верска основа, но това не притеснява Местан и новата хунта, която се кани да извърши вътрешно политическа инвазия в България !
Дали Местан с неговото мракобесно мислене си мисли да създаде нова Ислямска държава ние можем само да гадаем !

Всяка партия като проект на политико-социалната карта има една цел – да яхне определен процент от електоралните маси !
И къде трябва да търсим ресурсът за тази партия ?
Обидените и по-фанатизирани Български Турци процентът е малък !
Купените цигански гласове с повечко бешиберлици от Анкара това ще стане факт както и факт ще бъде новата Турска партия у нас !

Но това, че Лютви Местан и Хафъзов ще имат депутатски имунитет и ще продължат да размахват пръст в Българският парламент от името на новата си партия не е нищо ново ! Всяка политическа партия при самото си създаване се създава като дългосрочен проект, в който е заложен и растеж, а от къде ще дойде растежът ли ?

Растежът ще дойде от стотици хилядите мигранти и джихадисти като някой им викат и терористи който са регистрирани в България, а скоро ще станат и милиони !

След три години те имат право да гласуват в страната ни, а от години се регистрират всеки час нови и нови !
Това е истинският ресурс на който разчита Местан !
Новата електорална маса от главорези и атентатори, от същества който изнасилват и убиват в името на ……..
Лидерът Лютви Местан за техните права ще се бори утре и именно за техните закони ще става дума утре, за съществата, който носят войната с себе си и вътре в тях !

За онези младежи между 25г.и 35г. обучени в лагерите да стрелят и убиват на който им се обеща един нов свят просто трябва да го вземат !
Да вземат нашите жени, деца и дъщери и да посеят тяхната вяра, техните обичай и техните нрави ! Именно за този проект в много населени места са построени хиляди джамии за да може тяхната религия да има напоителни условия за развитие !

Дали Борисов е знаел за това когато си пиеше кафето с Местан отговорът е ДА!

IMG_59641

Иначе защо би поискал от Меркел да прибере допълнително джихадисти у нас при условие, че всички държави се опитват да се отърват от тази неконтролирана сган !
Отговорът се крие в така наречената коалиция „Бостан” ще го видите и добрите резултати на ГЕРБ в смесените региони, ще го видите в клиповете и даренията на Цветан Цветанов за джамиите !
Отговорът можем да получим и от самият Хафъзов като припомняше на Борисов, че имат записи с него и да слушка !
Но по-опасното е какво предстой да видим !
Не става въпрос вече за мераците на Турция за откъсване на територия от България, а вече става въпрос за цялата територия на Булгаристан както Борисов написа и се подписа както ние вече писахме ето тук blife.eu
И ако до вчера имаше заглавия за Местан и законите на омертата,

ddsds
в дойче веле скоро, много скоро борецът за свободи ще заговори за други закони с който ще печели дивиденти и това са законите на шериата !

Ние от Blife.eu няма да питаме дали ще позволим всички ние това, защото тези който биха могли да го спрат той вече се е погрижил да бъдат послушни !
Та ако до вчера имаше лозунги „гласуваш за ГЕРБ получаваш ДПС“ то днес е още по-страшно – тези който избираха ГЕРБ да кове законите ще бъдат съдени по законите на шериата !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.