И какво от това

Бойко Борисов  И какво от това
Бойко Борисов и какво от това
Никой не говори за истинските проблеми в страната! Индексира се напрежение в Циганските гета, а правим нови на Мигрантски гета, който не са свикнали на бедност и мизерия, който са дошли да вземат един нов свят и да го променят по образ и подобие на техният от където идват с което искат да живеят по техните правила и закони !

Правителството не умее да се справи с този бъдещ огромен проблем, който е като бомба със закъснител.

Сами виждаме как тези хора карат големите демокрации да им се подчиняват, как те променят законово и конюнктурно средата в която попаднат и как променят абсолютно всичко!
Европа ни казва да говорим с тях на езика на толерантността и да не използваме езикът на омразата.

Efekt 2

А ние така правим – сваляме кръстовете от църквите за да не ги дразним, сваляме табелите на обществените сгради и слагаме табелите на техният език, променяме законодателството си, сриваме социалните си системи, правим всичко за тях само и само да има МИР, но те не искат МИР, те искат да ни подчинят !

Открито се заявява, че те са на земите на АЛЛАХ и че Аллах е там където са те, а те са навсякъде !

И сега как да приемем техните правила на живот и норми, как да захвърлим Бог и да приемем Аллах, как да сменим дрехите си, как да сменим храмовете си, как да сменим цял един свят с друг, защото те не се интегрират, а интегрират нас въпреки нежеланието ни за това!

Ние сме били по-цивилизовани и по-умният отстъпвал, и прави компромис, а те чисто и просто паразитират един свят като изсмукват всичките ни ресурси и блага, държат се като колонизатори и говорят за права, а къде са нашите права ?

Държавата ни харчи по 1500 лв. за един мигрант, а ние трябва да оцеляваме с много по-ниски доходи ! Ние работим за тези доходи, а те не !

За да получиш и без това скапаното ни медицинско обслужване навсякъде, Българинът трябва да докаже минимум три години назад да си плащал здравни осигуровки, а нашите неканени гости получават медицинско обслужване без да са платили за такова!

Масово се настаняват мигранти по села и градове без дори да се уведомят кметовете по места, без дори да се направи допитване до населението дали е съгласно !

В Швейцария за да се построи джамия се прави процедура из местното население като референдум на място дали са съгласни или не, но тук обаче има села в който няма нито един мюсюлманин, но е построена джамия, а за кого се прави и кой казва къде и как?

Истината е, че правителството избрано от народа да управлява с неговата вола и по неговата воля не иска и да чуе народната воля !

Нито един митинг или протест не остава чут и сами виждате дори и опитът ни за Референдум през какви генезиси и перипетии минава!
С две думи никой не иска мнението Ви! Ние нямаме право на мнение, нямаме право на вето нито дори нямаме право да бъдем чути, а камо ли да се изпълнят исканията ни !

Но вижте тези неканени гости само да излязат организирано и да изразят тяхното недоволство и веднага идват всички политици и селфита си правят и краката им мият и всичко е за тях, а нас никой не ни чува !

Та утре в тези лагери за настаняване ще избухнат нови искания и всичко ще трябва да платим ние! Има една максима, която важи в целият свят и тя е „Ако някой някъде получава пари, който не е изработил то друг някъде няма да получи парите си, който е изработил“.

Така става с пенсиите Ви, така става със здравните Ви пари, така става с Вашите данъци и такси, който сте платили за да живеете в един нормален свят! Е вече светът НЕ е нормален, но Вие нямата право да заявите това !

Наблюдаваме стотици по-смели хора, който постоянно търсят начин да огласят техен личен проблем, сблъскали се с беззаконието и търсещи справедливост и възмездие, а какво става с тях – денонощно пишат по форуми, социални мрежи и намират медии, който да отпечатат техният случай, телевизии правят предавания и какво от това? Истината е, че дори и истината да е на Ваша страна само тя Ви е съюзник !

Антибългарското правителство притежава Медиите, притежава съд, прокуратура, парламент и всички институции и както наглите политици си говорят за Вашият случай там зад гърбът Ви и чуете отстрани на властните не богоизбрани, а избрани от Вас политици следното „ И той какво? Ами бори се човекът, търси справедливост. Ха, ха и какво от това, че истината е била на неговата страна, че всичко друго е на наша страна!“ Тогава нещата придобиват съвсем друга гледна точка !

Тогава разбираме, че ние обикновените хора не струваме нищо за тях, ние сме разменна монета, а днес по-явно от всякога ни разменят нашата Българска нация и Българските ни гени, култура и ценностно с други и какво, че ние протестираме и казваме „Не, стига спрете” и какво от това!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.