И Слави ще поседне май с Мая да прогоним тази хала!


Слави Трифонов присъства на всеки протест, на всеки митинг и всенародно събиране с песните си, със своите стихове не би преминал ни един митинг или протест, в който Слави да не ни попита дали не ни омръзна да ни лъжат на дребно от времето на куклата на Ку Ку та до днес Слави Трифонов не спира да е с нас от екрана, от своето творчество така и сега на мирният протест на Мая Манолова и гражданската платформа „Изправи се.БГ“, ако има песни и Слави ще е с нас, ще задава своите въпроси дали има или няма такава държава и дали не ни омръзна да ни лъжат на дребно, но едно обаче е ясно щом народът протестира значи ни е писнало на всички, значи ни е омръзнало бе Слави, а дали има такава държава или няма зависи от нас самите дали има или няма такъв народ зависи от всеки един, защото заедно правим народа, а се делим на леви и десни, делим се на всякакви и се правим на интересни, а интересите наши често са егоистични и тук всички сме вплетени в инат, който трябва да сторим не за нас самите, а за майка България и да покажем, че има такава нация!

Мая Манолова организира протест на 23.05.2020 пред Министерски Съвет от 11:00. Ела и ти и с нас поседни, ако не живо поне с песен ни подкрепи!

Efekt 2

И Слави ще поседне май с Мая, народът с песен пак ще се омая и всички да запеем шлагер дали има или няма такава държава и да покажем, че има такъв народ и то наследници на велика нация да се изправим заедно и да запеем песента пък каквото сърцето ни каже, айде бе Слави ела и да поседнем с Мая!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.