Какво стана с Българският Лъв?

Какво стана с Българският Лъв?

Живеем в ерата на комуникациите, но и в ерата на Капитализма, където парите и информацията се неразривно свързани и вижте какво стана с Българският Лъв!

От дълбока древност насам първата медия в светът и парите са едно цяло !
Повечето хора правят различни аналогии на взаимосвързаността на парите и комуникацията с народните маси !
Някой задава ли си въпроса защо именно парите са най-голямата медия в светът и те са най-разпространеното нещо до което ежесекундно се докосва до хората !Какво стана с Българският Лъв?

Така е било и така и ще бъде поне на този етап преди да дойдат чиповете и светът да стане по-виртуално контролиран !

Да се върнем назад, много назад във времето !
Когато царете, императорите и владетелите искат да направят някакво съобщение към масите било за построяване на някой сграда или за победа в някой война, или за потушаване на бунтове и за всичко, което можете да се сетите от раждането до смъртта на някой владетел, и дори и след смъртта с възпоменателните монети с неговият линк !Какво стана с Българският Лъв?
Те просто отсичат определена брой монети и монетите тръгват по търговските пътища по света и така от ръка на ръка обикалят света !Какво стана с Българският Лъв?

Efekt 2

Та монетите са били първата медия !

Какво стана с Българският Лъв?
И днес е така, но по банкнотите в една малко по-загадъчна тайнственост или със символи и знаци, банкнотите носят доста послания стига да се вгледате и ще ги видите !
Те са там от символи на Масонски общества до директни послания кой командва тук !
Скрити или вплетени с образи на диктатори или на публично разпознаваеми личности банкнотите продължават да ни нашепват разни неща за световният ред, за тайни общества или за кърваво жестоката истина, която дори и когато ви е поднесена буквално пред очите и Вие не искате да я видите тя пак остава невидяна! Човек чува това, което иска, вижда това, което знае, а някой неща не всеки ги знае !

КОЙ КОМАНДВА В БЪЛГАРИЯ ?

КАКВО СТАНА С БЪЛГАРСКИЯТ ЛЪВ ?

И КАКВО СТАНА С БЪЛГАРИЯ ?

Три въпроса на който може да Ви отговори една хартийка от тези в джобът Ви !

ВИЖТЕ ГРОЗНАТА ИСТИНА !

Какво стана с Българският Лъв?

Това е Орелът като символ на Америка и лъвът като символ на България и ето какво е посланието на тази хартия в джобът ви !
Банкнотата от двадесет лева показва нагледно управляващите какво са направили с Българският лъв !
Лъвът бе предаден и намушкан с кол в гърбът подло и коварно, а Американският орел разперил кила над него гледа поредната своя колония !
Дали е всичко е въпрос на интерпретация или на вид комуникация, или просто съвпадения ние не можем да кажем, но можем да покажем !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.