Камък върху камък да не остане

Камък върху камък да не остане

Бойко Борисов сякаш клетва е дал камък върху камък да не остане!
Строи се, но повече се руши в страната !

Всичко построено от хората за хората в Комунизма се руши и разграбва, а после се замазва!

Efekt 2

Саниране – една лъжа голяма вече и боята им взе да избледнява !
Днес попаднах на една градинка стара с часовникова кула по средата строена отдавна и какво да видя как махат се старите масивни камъни и ще се подменят с плочки бетонни и кому е нужно, на кого, попитах се аз?

Как на кого, да се види предизборното строене на Бойко Борисов, ще кажат някой !
Но в детайли си е не за хората, а за тях грабежът !

Ще се откраднат масивните каменни плочи и ще и плати държавата за това дори за почистване, за изнасяне на отпадъчните материали, а те здрави и корави !

Масивни плочи за десетки хиляди левове ще сменят своето място най-вероятно на някой политик на вилата или в градината ще се озоват !
Но по-страшното е, че ще бъдат заменени с далеч по-некачествени материали и ще се усвоят едни пари !Камък върху камък да не остане

Кому е нужно това, се попитах аз – малка градинка с няколко пейки и часовникова кула от хората за хората построена, но днес обаче за нея никой не го е еня!

Явно от ГЕРБ са решили камък върху камък да не остане, никой да не си спомня за Комунизма и за периодите преди това !
В историята се помнят тези, които са градили, а не тези, които са рушили!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.