КОЙчо си отива !

koi-642x336


Майката на КОЙчо вече не е изпълнителен директор на “Балканска медийна компания” – дружеството, което е едноличен собственик на “Нова Българска Медийна Група Холдинг”, която пък притежава вестници “Монитор”, “Телеграф”, “Политика” и други, показа справка в Търговския регистър.

На нейно място застава 75-годишният адвокат Александър Кирилов Георгиев.
Той не е ново лице за медийната група и до сега е управлявал множество от фирмите на КОЙчо !
КОЙка Кръстева остава в борда на директорите на “Нова Българска Медийна Група Холдинг”, която директно притежава вестниците.
Само преди дни КОЙчо се отказа да приключи сделката, с която семейството трябваше да придобие “Канал 3”.
А преди това КОЙчо се отказа и от сделките за “Химко-Враца”, а преди това продаде и 5%-ния си официален дял в “Булгартабак”.

Руши ли се КОЙчовата пирамида или банките си поискаха парите ?
Чуват се слухове, че вече Бойко директно играел с Доган без да имат нужда от посредник КОЙчо !

Efekt 2

Има и други варианти – има слухове, че КОЙчо е изнася активите на цигарената фабрика в Дубай и вече бил занесъл машините си там, а дали е вярно или не ние не знаем !
Със сигурност КОЙчо е най-намразеният богаташ дето казват хората „не се ЛАПКА, ей не се наЛАПКА“ !
Но май взе да му пресяда и на него, защото в бизнеса има едно правило „докато купуваш активи значи всичко ти върви, а почнеш ли да продаваш значи нещо не е наред“ та и при КОЙчо става нещо – хора остават без работа и са над 400 човека само в Пловдив !
Други треперят и те за насъщният си, че заради КОЙчо ще останат без работа !
Но така е КОЙчо е в бизнесът със съдбите на хората от години, а в бизнесът всичко е само пари, а парите са власт, а във властта се изкарват много пари естествено на гърба на вашите съдби !

Та дали КОЙчо си отива ние можем само да се досещаме. При него нещата ще станът бързо или банките ще му вземат всичко, или от упор, а трети вариант няма

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.