Кой направи дупка в Рая – гангстерски Рай

Кой направи дупка в Рая – гангстерски Рай


Гангстерски Рай е филм и стремеж на мафията да живеят в абсолютно беззаконие и власт, облагодетелствани и недосегаеми, така е в мафията !

А в България често сме казвали, че всяка държава си има мафия, а нашата мафия си има държава!

И ето доказателствата за това – виждаме групировката ГЕРБ как се е сраснала с мафията и нейните разклонения. Имотната мафия вкара една кметица в ареста и направи огромен скандал с корумпираните политици !

Efekt 2

Бялата мафия също е представена във властта и всички усещаме това с фалшиви лекарства и нечовешки отношения и как държавата я финансира чрез Здравната Каса !

Каква мафия искате, все съществува у нас – банкова ли няма, каква то се сетите и тя има своето явно финансиране от държавата!

И така докато в другите държави се борят с мафията в България държавата само я финансира за да има мир и спокойствие на Бойко и групировката ГЕРБ като естествено мафията отчислява своите проценти към Бойко Борисов – главата на мафията срещу който никой не смее да се изправи!

И така докато всички си плащат данък „спокойствие“ и данък „стабилност“ ще е така !
Време е да изхвърлим боклука от властта и да си кажем мафията ли е важна или ние хората?

Обезлюдиха страната за да няма кой да се бори с тях, продадоха ни, дадоха ни на концесия и сега ще ни заселят с пришълци, а докато мълчим ние родителите се появиха родител 1 и 2, и 3, трети пол и други като така ГЕРБ създават хаос и противопоставяне и докато живеем в противоречия ние няма да можем да се обединим, а само обединени можем да изхвърлим боклука!

И така досега България бе гангстерски Рай, но някой направи дупка в Рая и кой е това?
Не са комунистите, и те са крадливи, не са руснаците, не са Американците, а кой направи дупката в гангстерският Рай?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.