Комунизъм или мутризъм – Будизъм и Фашизъм

Комунизъм или мутризъм - Будизъм и Фашизъм


Как се стигна до условия на Фашизъм?
Като идейна основа Комунизмът и Фашизмът имат различна идейна основа, но като политическо структуриране са едни и същи !
И наистина в България и едните, и другите никога не са си тръгвали от властта – вече почти век!…

На практика си е нео-комунизъм с всички пороци, недостатъци и жесток цинизъм!
Те, комунистите, не са си тръгвали от властта!

Комунистическите фамилии са на власт ще кажат някои, но има едно израждане на техните наследници и на тези които идват след тях !

Efekt 2

За последните десет години избуяха други фамилии, които арогантно и нагло щавят старите комунистически семейства щавят и онези, които създаде Демокрацията на Иван Костов и онези 200 фамилии така наречените братовчеди!

Щавят наред и богати, и бедни като това са онези създадени от любовният грях на мутрите и ГЕРБ стремящи се към еднолична власт – Фашизъм !
ГЕРБ мутира във Фашистка организация, която използва службите на страната за разчистване на икономически и политически опоненти и репресия над нацията !

Със закони избрани от тях самите се върви към повече права на службите и повече задължения на обществото така в добре оформените опаковки на думи като тероризъм, език на омразата и фалшиви новини те ще използват службите за качествен подбор и обработка на своите опоненти на своите врагове докато не постигнат своят идеален Фашизъм!

Ще бъдат използвани всички средства срещу масите от психотронно оръжие до всякакви инквизиции и методики за постигането на едноличната власт на диктаторът !

Но има един проблем – международният натиск над Борисов ще се засилва, а без Америка, Русия и Европа той няма да може да постигне целта си ! Опозицията, макар и отслабвана, ще става все по-силна и с все по-силни и влиятелни приятели отвън !

Всяко едно управление носи белезите на предходните Борисов наследи методите на репресивният апарат от миналото и добави много модерни и съвременни методи за борба с масовите безредици, контрол и следене, много нови съвременни методи за терор и контрол и не спира да ги използва над собственият си народ за да се запази на власт било то и узурпирана, но всяка власт управляваща с насилие не е трайна !

Властта е мярка за способността на човек да контролира средата около себе си, включително и поведението на другите същества. За сега оставките успяват да задържат Борисов на престола, но оставките няма да напълнят потребителската кошница, няма да нахранят бедните, защото проблемът не е как да нахраним бедните, а как да нахраним богатите – тези, които изсмукват 90% от ресурсите и суровините на страната ни !

Власт е вземане на решения и тези решения изкараха хората на протести, тези решения и ще свалят фашисткото управление на ГЕРБ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.