Красимир Янков за Ахмед Доган и МВР

Красимир Янков за Ахмед Доган и МВР


Красимир Янков за Ахмед Доган 70 % от ТЕЦ „Варна“ е на физическото лице Ахмед Доган, заяви Янков в ефира на „ДЕНЯТ с В.Дремджиев” на 13.9.18 по TV+ и TV1. Красимир Янков заяви в лично качество „аз приветствам един такъв ход да е ясно и прозрачно политиците каква собственост имат!

Мога да прогнозирам, че като физическо лице може да придобие и друга собственост !
Това е добро за осветляването на собственост за хора занимаващи се с политика“!
Яков казва „аз приветствам всички политици да осветлят своята собственост“! Коментарът на Янков по темата за кандидатурата на Младен Маринов за шеф на МВР !

„За мен това е очаквана кандидатура и все пак Маринов е отраснал в тази йерархична система, но едва ли водещо ще е професионализма на министърът на вътрешните работи за бъдещата му работа !

Efekt 2

Янков заявява докато Борисов е в управлението не очаквам МВР да работи съобразно“!

А водещият, трансформира думите на Янков, Дремджиев, че Маринов ще е прокси на Борисов в МВР!
За всички нас е ясно, че прокситата са за анонимно управление на дадено действие в интернет!

Борисов лично наблюдава сектора и така всяка сутрин дежурният се обажда да му докладва оперативната обстановка в страната!

Периодично седмично той събира всички шефове за да обсъждат положението в страната!
Всяка сряда всички началници на агенции са на отчет при Бойко Борисов!

Гледайте цялото видео тук, че има още интересни акценти!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.