Кръвният данък 2016г.!

Кръвният данък 2016г.!
Кръвният данък 2016г.!

Предстой голямото плащане на кръвният данък !
След абитуриентските балове започва и великото деление на клетки и всеки път се къса пъпната връв на от Българските майки и се посажда новата фиданка в западните градини, а именно там ще цъфтят и раждат плодовете си нашите деца в чужбина !

Ще оставят майка, татко, баба и дядо и е прегърната динамиката на големият европейски град!
Нямало кръвен данък ли ами това какво е ?

Готови отгледани пораснали млади мъже и жени ще се втурнат на запад с еднопосочен билет !
А тук какво остава – цигани, старци, болни и наркомани и тук-таме някой проститутка да радва депутатите ни в Студентски град !

Efekt 2

Много по-добре уредената социална система на запада ще приюти и омая нашите Българи и голяма част от тях няма да се върнат повече и роднинските връзки ще изтънеят с времето по СКАЙП, а завръщането към корените на нацията ни е немислимо след като загубим младите !
Според последни данни над 85% от дипломираните напускат страната ни !

И това е в следствие на мерките на това правителство за заетост при младежите в следствие на укрепителните социални стимули за подпомагане на раждаемостта и борбата с демографският срив на нацията ни !
Пълни глупости и сложни приказки без покритие, на лице е миграция и демографска катастрофа !

Тук раждат само циганите, а социалните придобивки и стимули са за турците през телковете и за Циганите през социалното министерство !
Как да задържим младите у нас за да учат и работят ли, никак !

Такава е схемата на правителството – не им трябват млади те само правят проблеми, митинги и протести !

Само пречат на хайдушкото правителство !

Геноцидът е пълен – да разболеем нацията, да вдигнем прага за пенсиониране след като свалим границите на средната продължителност на живот !

Ако някой друг води война с България същите щяха да са целите !
Унищожение и прокуждане на тази нация !
Ами какво остава да опразним градината си наречена България и да я заселят с мигранти и друговерци, защото за техният престой Европа дава пари, дава пари и за интеграция на Ромите – циганите, а за Българите да сте чули някой да е платил?
Няма и да чуете, на правителството не им трябват образовани хора, затова и интелигентните и училите ще напускат страната, а ако някой се осмели да остане дупе да му е яко !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.