Локални цигански бунтове в страната

Локални цигански бунтове в страната
Локални цигански бунтове в страната

ГЕРБ предизвикаха локални цигански бунтове в цялата страна !

На много места където ГЕРБ купуваха гласове цените започваха от 5лв. до 30лв., но след обяд вече достигнаха на места и 50лв. До самите резултати в 15:00 когато от ЦИК изтече информация, че Радев толкова много води, че и всички цигани и от Румъния да дойдат в България пак няма да могат да го изпреварят !

И така в три след обед тези, които купуваха гласове напуснаха гетата, а тетрадките със списъците бяха изгорени ! Но се случи нещо, което нажежи циганската любов до червено и това е, че тези, които са гласували сутринта са поискали да им се доплати като на другите и така месните барони са скочили в централата на ГЕРБ да искат още пари !

Дето се казва „не стига, че толкова евтино са хвърлили гласът си, ами така де, искат компенсация хората“ !
От централата „с грижа за циганите“ казали, че хубава работа, ама циганска работа !
И сега Борисов обиди още 200-300 000 като каза, че няма да им доплати !
Като прибавим и на колко пенсионери няма да плати онези 40лв. коледни надбавки !
Всички май сме му виновни на Борисов !

Efekt 2

И сега какво да очакваме, инвазия на скакалци ? Армагедон, наводнения или силни размествания на тектоничните пластове на стара Европа или просто да въздъхнем с облекчение и надежда, че лошото е зад гърбът ни ?
А може и сега да предстой лошото и все пак Борисов продължава да държи лостовете на властта и не знаем как ще ги използва !

цигански бунтове в страната
ПЛАТИ СИ БОЙКО !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.