Мая Манолова: Борисов, спиш ли добре?

Мая Манолова: Борисов, спиш ли добре?


Мая Манолова: Борисов, спиш ли добре? Мая Манолова съди Бойко Борисов, а той се прави на жертва. Вижте за какво иде реч:

„В исковата си молба Борисов е вписал, че “започва да има и проблеми със съня, изпитвал е смущения, напрежение, гняв и неудобство от свързването на името му с обидните и клеветнически изявления на ответника по негов адрес”. Изпитвал е също “стрес; потиснал се и се разстроил от незаконосъобразната намеса на ответника в личната му сфера и публичното засягане на неговия личностен и професионален авторитет и добро име”мая манолова

 

Та Борисов колко милиони съдби разби, колко стотици майки от децата си раздели, колко милиона пенсионери на глад и мизерия обрече и едно извинявай не рече? Как сега изведнъж след като Мая Манолова го вкарва в съда и някак спря му съня?

Efekt 2

Толкова клетви, толкова народна омраза няма как да не се отрази и няма как сънят да му е спокоен след като чекмеджето с пари не е пред неговите очи. Има сили на света по-големи от партийните дела, има сили на небето, които не може да си купиш, не можеш и да излъжеш възмездието идва рано или късно разбери и толкоз мъка и страдание си причинил, че ще си платиш за народният резил. Браво на Мая Манолова за храбростта и смелата постъпка, ето така се прави – да съдиш премиер на страната на мафията – ако не лицето, то главата.

Трябва пак папи да го галят, но уви делото е в съда и кошмари ще преследват премиера за греховете на милиардера-премиера. Ако бях на Мая Манолова бих го попитал сега Борисов „спиш ли добре“ или като малка мишчица гризана си се скрил под завивките на властта, или в джипа до някой канавка?

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/389541502217600/

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.