Мая Манолова разкости изборната мафия!

Мая Манолова разкости изборната мафия!


Манолова е единствената, която показва задкулисието на изборната мафия у нас! Някак си всички партии мълчат и субсидия делят докато тя и Слави Трифонов показаха, че Демокрацията не струва у нас и демократичният вот е опорочен. Референдумът организиран от Слави Трифонов бе показателен как политическите фракции – групировки задкулисно смазаха вотът на над 3 милиона българи.

Мая Манолова, която на практика спечели народната любов не само в София, показа как единна политическа мафия манипулира и с измама властва в страната. Манолова впрегна цялата си чест и достойнство и обжалва резултатите на изборите за кмет на София в съда като така на практика тя показа какви изборни нарушения има, какви изборни манипулации и как се погазва закон и конституция, как се опорочава основният принцип на Демокрация и даде ясна сметка, че който и където да се занимава с избори ще се сблъска с тази машина за избори! На практика чисто етично и математически изборът на Фандъкова е нелегитимен както и най-вероятно управлението на ГЕРБ в цялата страна. Порочният модел е и порочна практика като на практика всеки, който е участвал в избори го знае, но само Мая Манолова показа истината.

Спомняме си Костинброд, спомняме си ерата на Цветанов и сега Манолова показа и в София какво е! Въпросът е докога ще търпим да ни управляват – да властват над нас с лъжа?

Efekt 2

Докога кучетата ще си лаят, а керванът ще си върви? Време е друг да си ходи и сега целият свят видя това, целият свят вече знае, че политико-икономическата мафия управлява тези процеси, а Манолова показа нагледно именно как и с какви процедурни хватки и номера ни манипулират. Време е да се изправим и да кажем „стига толкова“ и да изградим една чиста и свята република, една правова държава с ред и сигурност, с истински ценности.

Време е за оставки, съд и затвор, а не за приказки, защото длъжни сме не само заради истината и правотата, не само заради волята на народа, а заради идните поколение – за тях е всичко, те да живеят в една правова и уредена страна. „Изправи се.БГ“ е гражданска платформа!

Време е да се превърне в национална стратегия за пряка и независима Демокрация. Когато маските падат Манолова показа истинското лице на изборната мафия – те ограбват не само парите ви, те ограбват и мечтите ви и бъдещето на неродените дори! Време е да се изправим!

https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/581377612486920/UzpfSTEwOTg5NjQwNzAyOTY1OToyNDQ3OTA5NzY4NzM1MzQ/

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : ribari.net

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.