Местан се застъпи…

 Местан се застъпи…
Местан се застъпи…

Производителите на краставици ще благодарят на Местан !

Турски имам е бил отстранен от длъжност, защото лекари са намерили парчетата от краставица в ануса му, пише местният в. „Хюриет”.
Вече бившият мюсюлмански свещенослужител е постъпил в болница в централния анадолски град Кайсери с болки и кръвотечение в задните части на 23 юни.

Лекарите са отстранили частите от зеленчука и написали в болничния лист “Кръвотечение от ануса, предизвикано от чужд предмет”.
След като 39-годишният мъж представил документа за временна нетрудоспособност на началството си, той бил уволнен.

Случаят предизвика остра полемика сред лекарското съсловие в страната.

Efekt 2

Много хора обвиняват лекарите в нарушаването на Хипократовата клетва, която задължава медиците да не разгласяват информация за пациентите си.
Източник:novini.bg

Ние от Blife.eu питаме за тези евроатлантически ценности ли говори Местан и ако е така то га-ДОСТ трябва час по-скоро да бъде регистрирана не за друго ами баш вярващите да не изпуснат сезона на краставиците !
И ако е така зелените организации и веганите също трябва да излязат на прайд и да защитят правото на краставицата да бъде поета през входа, а не през изхода !
Също така трябва да се издигнат такива лозунги и за морковите, бананите тиквичките, а според някой и за патладжана !

Господин Местан, който е велик защитник на правата и на какво ли не, защо не коментира правото на зеленчуците да бъдат употребявани по предназначение или и той често бърка входа и изхода !
В отговор на всичко това Местан ни зададе една гатанка „Мъничко черничко по средата с мъничко зеленичко с мъничко беличко, що е то ”?

Ние не можахме да отговорим и като го попитахме какъв е отговорът той се подсмихна, намести очилата си и каза: „Ами Ахмед Муса със счупена краставица в гъ*ът” и допълни „правете любов, а не война”!

Ние от Blife.eu ще допълним, че всички имена и събития с истински лица са случайни, но могат и случайно да се случат !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.