Направи си сами есенна купа от листа

направи-си-сам-декорация

Днес ще ви покажем една много проста и същевременно изключително красива идея за есенна декорация с листа. Единственото от, от което се нуждаете са красиви пъстри листа, стиропорена топка (балон, стара топка), лепило и четка.

Като за начало си пригответе материалите – разтворете лепилото и сложете всички необходими неща около вас. Също така ви съветваме да постелите нещо на работната си площ, за да не изцапате без да искате. Следващата стъпка е намазване на стиропорена топка и поставянето на листата, така както на вас ви харесва. Съветваме ви да намажете първо 1/3 от топката и да я обработите, а след това да изчакате да изсъхне, като едва после да продължите и с останалата част. Вашата красива есенна купа е готова!

Снимки: art.satto.org

Efekt 2

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator