Николай Цонев за ПРЕЦЕДЕНТЪТ !

Николай Цонев ПП Нова алтернатива
Николай Цонев ПП Нова алтернатива

Вижте какво публикува на стената си във Фейсбук Николай Цонев – лидер на ПП „Нова алтернатива“!
Публикуваме без редакторска намеса :

Плевнелиев сезирал Конституционния съд за въпросите на референдума на Слави.

Това, че държавния глава се ПРИТЕСНЯВА е опасно,много опасно даже и за националната сигурност !
А какво да правят гражданите,да плачат ,че този, който отговаря за тяхната сигурност се ПРИТЕСНЯВА?
“…Плевнелиев се закани да сезира съда, още когато референдумът бе гласуван в парламента.

Efekt 2

“Притеснен съм – референдумът е ядреното оръжие на демокрацията. Затова е важно кой го използва. Притеснен съм, че референдумите могат да попаднат в ръцете на популисти. Притеснен съм от това, че се дава зелена светлина в Народното събрание по въпроси, по които имаме съмнение за противоконституционност”, каза тогава Плевнелиев ”

Николай Цонев

Ние от Blife.eu питаме президентът дали той не трябва да бъде президент на всички Българи и дали тези стотици хиляди, който са се подписали за референдум не са Българи?

И след като Борисов се изказва остро за Слави Трифонов това не е ли продължение във войната с дългия?
Но това не ни учудва като се има в предвид как е избран този президент с фалшиви бюлетини и подмяна на вота на хората и сега става дума за грубо незачитане на вотът или правото на вот !

Истината е, че именно Президентът ни е най-голямата заплаха за националната ни сигурност и цяло чудо е, че не ни е вкарал във война до сега !

Издигнат от демократична партия, избран по всички критерии на анти демократичността и сега когато рейтингът му е толкова нисък, че не биха му гласували доверие и за кантонер, защото пречи и спъва демократичните процеси като за последно !

И ако до сега медиите го наричаха позьор, то думата, с която ще остане в историята на България след него е ПОЗОР !

 

Ние от Blife.eu  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.