Някой казал, друг чул за БСП и ГЕРБ

Някой казал, друг чул! БСП И ГЕРБ


Вижте какви ще са резултатите за БСП и ГЕРБ днес!

Ако изборите са сега вижте БСП и ГЕРБ каква подкрепа биха получили !

Ако изборите са сега между БСП и ГЕРБ вижте приблизителните данни в проценти !
Много анализатори и агенции денонощно се обаждат по телефоните на различни граждани и правят анкети за кого бихте гласували !
От град в град агенти на не една социологическа компания анкетират с таблети и после с потвърждение по телефон на анкетираният !
Трети правят сондажи според различни технологии за изчисляване на общественото настроение !

Efekt 2

Впрегнати са всички профайлъри, социолози и всякакви анализатори, а това е тяхното време и те са най-търсените и най-добре платените в момента ! Използват се всякакви прийоми на маркетинговото разузнаване за да се напипа пулса на хората и да се сверяват всякакви статистики !
Прави впечатление, че няма мръсна кампания и партиите са се разбрали да не се плюят кандидатите им, а напротив помагат си в сговор дори !
Истинските борби не се водят между двете големи партии БСП и ГЕРБ, а в самите партийни централи е борбата кой на кое място да бъде, кой кого да измести за да бъде на по-избираема позиция !

Естествено хубавите места си ги напазаруваха ОЛИГАРСИТЕ, а за останалите е най-забранената думичка МАЖОРИТАРЕН ВОТ ! И така най-дейните от ЛЯВО и най-дейните от ДЯСНО от предният парламент са на задни позиции. Уникална политика на централите за мотивация, че който иска да папка трябва здраво да потича и ако народа не го хареса язък за трудът им последните няколко години !

Най-лоши са резултатите за ГЕРБ !
Тук за последните 7 години толкова много негативи натрупаха, че сега са се свили и никакви изяви !
БСП сякаш имат реабилитация и цялото им минало е изчистено, защото те не са управлявали от много години и цялото съсипване на държавата пада на гърба на ГЕРБ и техните коалиционни партньори и с право !

И така според НЕПОТВЪРДЕНА ИНФОРМАЦИЯ !Вижте какви са резултатите за БСП и ГЕРБ днес
Ако изборите са днес БСП ще получат над 32% от доверието на гражданите ! Ако изборите са днес ГЕРБ ще получат около 12% подкрепа, която продължава да намаля!

Има едно уточнение, че се предполага, но не се знае колко голяма ще е подкрепата на техните коалиционни партньори от Патриотичният Фронт, АТАКА, ВМРО, който попадат в един формат с ДПС и ДОСТ както и с партията на Касим Дал !

Ще има разграничения, но истински ще загубят именно те електоратът си като добавим и Марешки и Евророма са против БСП, а ДРОМ ще подкрепи ГЕРБ и реформаторите, и СДС, всички са против БСП дори и комунистите, но става доста интересно !
Интересното е, че всички партии са се договорили да не се плюят един друг, но ГЕРБ чрез своите сателити си плаща кампания ВСИЧКИ СА МАСКАРИ и през различни информационни канали и социални мрежи се плюе по всички и малко повече по Корнелия Нинова и БСП !

Такава е новата политика на оплюване – всички са лоши, защото от ГЕРБ няма как да са по-лоши, но то поне да сваля доверието във всички за да се свали избирателната активност и хората да не искат да гласуват, но за сметка на това електоратът на ДПС и ДОСТ както и на Евророма и ДРОМ излизат и гласуват под строй !

Сега ако Радев и Корнелия не направят нито един гаф до изборите рейтингът им ще расте !
Но ако успеят да бъдат подхлъзнати, макар и Радев да е независим ще повлече и столетницата към резервната скамейка, а от БСП бяха доста дълго там !
Не виждате компроматна война, не виждате и хибридна война, не виждате нищо подло освен, че от ГЕРБ са изсипали луди пари на платени тролове да пишат коментари под публикации против тях и в социалните мрежи, но като видите коментарите лишени от основание и компетентност и Ви става ясно, че това са платени !
Те са лишени от емоция жар и интелект и просто има разлика когато някой казва нещо умно и някой казва нещо само да каже нещо !

Та ако изборите бяха днес БСП почти три пъти би изпреварила ГЕРБ ! Послепис до троловете, които ще оплюят тази публикация, че нямало точен източник за тези цифри !
Ами по слух са – някой казал, друг го чул по телефона !
Все пак Цветан Цветанов осъди стотици по слух – „някой казал, друг чул“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.